Ogródek u Edzi

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Re: Ogródek u Edzi

Post »

Witaj :wit ale u Ciebie jest pięknie...czy sama projektowałaś ogród. Wszystko wygląda idealnie ;:167 Pozdrawiam ;:3
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Edyto, witam niedzielnie :)
Bardzo fajna ta firletka, wyróżnia się na tle innych kwiatów.
Jak dziś spędzasz niedzielę? U mnie zero stopni!
Pozdrawiam ciepło,
A
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu, witam Cię serdecznie i zapraszam :) . Ogródek to w 100% nasze pomysły i wykonanie, mniej lub bardziej udane. Myślę, że udało mi się stworzyć razem z moim m. taki zakątek, w którym każdy członek naszej 4-osobowej rodzinki czuje się dobrze.

Aguniu, witam i pozdrawiam gorąco ;:168 . Czasami firletka aż drażni moje oczy, tak się wyróżnia. Ale to jeden z pierwszych moich zakupów, daje sobie u mnie radę i kwitnie obficie, więc miejscówkę u mnie ma zapewnioną. Dziś u mnie zapowiada się rodzinna, leniwa niedziela. Pogoda nie zachęca do spacerów, po wczorajszym słonku nie ma śladu.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Właśnie zauważyłam, że mnóstwo trawnika Ci zostało-pewnie się długo nie będzie marnował :D
Ramy ogrodu wyglądają wspaniale, a w środku można jeszcze pobrykać z nasadzeniami :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Eda_S
500p
500p

Post »

Ewa, witam serdecznie u mnie :wit . Trawnik w tym sezonie dostanie ostatnią szansę, albo zacznie wyglądać jak trzeba (chcielibyśmy pochodzić po nim na bosaka i nie stękać, że coś kłuje), albo w ruch pójdzie łopata :lol: . A tak na serio trawnik robi u nas także za boisko, miejsce zabaw dla dzieci- musi go trochę być.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moje dzieci to już stare konie, ale boisko do siatkówki zajmuje mi nadal sporo miejsca :D Kiedyś będzie tam różanka-chłopstwo jeszcze o tym nie wie :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Edyciu jak się cieszę ,że otwarłaś swój wątek masz co pokazywać ...ogródek przemyślany ,zadbany ...piękny ;:173
Kolorystyka bardzo bliska mojemu ;:167
Będę zaglądała i kibicowała wszelkim poczynaniom w nowym sezonie ;:108
Miłego dnia ;:196
marzenia się spełniają! Dana
Eda_S
500p
500p

Post »

Ewa, mój m. do nowych rabat jest raczej negatywnie nastawiony. W lato mnie jednak mile zaskoczył i załatwił założenie płotku na dachu, tłumacząc "jak będziesz chciała tą rabatę przy ścieżce, to ci nie będzie spadający z dachu śnieg łamał roślin" :shock:

Dana, dziękuję za przesympatyczny wpis ;:196 . W sezonie wiele nie planuję, raczej chciałabym się skupić na pielęgnacji tego co do tej pory posadziłam. Ale nie mówię nie nowym rabatkom :wink: . Życzę miłego popołudnia!
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Witaj Edyto :wit bardzo sie cieszę że otworzyłaś wątek ,masz co pokazywać,pozdrawiam i czekam na więcej :D
Eda_S
500p
500p

Post »

E@K66, witam serdecznie u siebie :wit i dziękuję za miłe słowa na temat mojego ogródka. Zdjęć z poprzedniego sezonu nie mam dużo, ale jeszcze coś do pokazania się znajdzie :D .
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Edytko, fajnie, że założyłaś wątek! Masz już całkiem dojrzały ogród! Bardzo ciekawe kompozycje i różnorodność roślin czynią go bardzo atrakcyjnym dla zwiedzających :) Piekne drzewa wybrałaś, jarzębiny cudnie się wybarwiają jesienią...Masz sporo trawnika, fajnie, że planujesz jego uszczuplenie na rzecz kolejnych kwiatowych rabatek, zapewne będą kolejne :uszy
Twoja działka zbliżona rozmiarami do mojej, a jednak wydaje się znacznie większa...tyle przestrzeni! Wspaniale.
Jakie plany na wiosnę?
Pozdrawiam serdecznie!
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Edytko, ogród masz piękny i ta przestrzeń ;:oj miejsce zadbane dopięte na ostatni guzik , miło się ogląda takie ogrody .
Eda_S
500p
500p

Post »

Kasia, tija ależ się cieszę, że mnie odwiedziłyście. Dziękuję za wszytkie komplementy ;:168 .
Kiedy patrzę na zdjęcia swojego ogródka to też wydaje mi się większy niż w rzeczywistości, ale to tylko złudzenie optyczne. Za domem mamy mini sad, co oznacza, że za kilka lat zrobi się tam dużo cienia. Strona południowa i zachodnia jest w zasadzie obsadzona. W tym sezonie muszę zregenerować trawnik, w przyszłości planuję małą rabatkę z różami, które dadzą sobie u mnie radę z moim mroźniejszym klimatem.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Witam Edytko bardzo ładnie zagospodarowany teren, trawka i rabatki wypielęgnowane , ja też miałam mieć większość trawnika na mojej działce lecz nie sposób się oprzeć pięknym kwiatom jakie oglądam na forum,mój M też się zarzekał że trawniczka nie popuści, pomału mięknie i na zimę trawniczek pomniejszył się o dwie rabatki jedna będzie na róże a druga na hortensje :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Już jest ładnie :D A na szaleńcze odtrawniczanie przyjdzie czas :wink: