Melduję się w nowym wątku , zimowe wojaże super sprawa.
A co do radości dzieciaczków z białego puchu , coś o tym wiem mój synek wszedł do domu tylko po to by zostawić plecak i uciekł na ogród.
Anioł na śniegu
Pozdrawiam !!!
Małgosiu witaj
Nie przejrzałam jeszcze poprzedniego wątku ale obiecuje w najbliższym czasie to zrobie
Tymczasem cieplutko pozdrawiam
Dzieciaczki słodziaczki
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Małgosiu, ale dzieci miały uciechę i zabawę...mają rację, trzeba korzystać bo nie wiadomo jak śnieg długo poleży
U mnie też sporo napadało, teraz temp. ok. 0 st.
Pozdrawiam cieplutko
Małgosiu, u mnie też biało Ogród w zimowej szacie jest niesamowity, prawda? Nawet mi się ten śnieg spodobał ( pomimo odśnieżania), bo zrobiło się czyściej i tak ładnie zimowo. I dzieciaki mają radochę
Witaj Małgosiu Gratuluję drugiej części Twoich ogrodowych zmagań
Piękne plany masz na ten sezon Niech wszystkie Ci się ziszczą
Miłą i przyjemną frajdę miały dzieci bawiąc się śniegiem
Kotka Myna fajna
Ale pięknie ośnieżony wygląd Twój ogród
W Nowym Roku życzę Ci Nowych pięknych roślinek, aby Twój ogród stawał się coraz piękniejszy
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Witam serdecznie nowych gości
Dziś u mnie trochę przymroziło, rano było - 9 i do tego brzydki wiatr, który potęguje uczucie zimna, mam nadzieję że ta zima szybko zleci ...
Witajcie, u mnie nadal mróz trzyma, dziś rano -8
i na dodatek dopadła nas jelitówka, mój syn dziś całą noc się męczył..., na szczęście już nie wymiotuje, ale trzyma go temperatura, mam nadzieję że nie dopadnie to choróbstwo reszty rodziny