Witam Cię Czeresnia oraz justus27, mi jest również miło i cieszę się, że podobają się Wam moje rośliny. KaRo nie chcę aby moje palmy były przyczyną Twoich problemów ze snem ;)
Pozdrawiam serdecznie.
Witajcie deissy i Filigranowa27, bardzo się cieszę, że grono zwolenników moich roślinek się powiększa i, że "typ" też może się podobać.
Fotel pod paprotkami to jakiś zabytek, raczej nikt tam nie siada, chyba, że chce mieć liście na głowie.
Małe oznaki wiosny, początki a rezultaty pokażę później. Na zewnątrz wychodzą już krokusy i inne cebulowe...róże i powojniki też budzą się do życia, nawet nie zdążyły zapaść w sen zimowy.
Deissy specjalnie dla Ciebie dodatkowa fotka z rajskimi ptakami. Justus27 i Filigranowa27 to prawda, cudowne miejsce i bardzo kwitnące jak na tą porę roku. Można pospacerować i posiedzieć na ławeczkach i się zrelaksować. Jest też oczko wodne z bardzo przyjacielskimi rybkami oraz dodatkowa szklarnia z kaktusami. Już dokładam fotki.
Miejsce cudne i jak na naszą teraz porę zimową bardzo pocieszające fotki Bo u mnie -11 teraz a tu takie widoki Dodam że masz śliczne paprocie uwielbiam je