Moje kamelie przeżyły u mnie drugą zimę
Sazanka Rainbow kwitła jesienią, a Dr King zawiązał pąki póżną jesienią na każdym pędzie. Rozwinął się pierwszy kwiat,który po zimie bardzo cieszy tym bardziej,że to kwitnienie to moja zasługa
Bardzo się z nich cieszę
Wandeczko, przepiękne kamelie. Przezimowałaś je w doskonałej kondycji, za co należą Ci się słowa uznania. Doskonale wiem jak trudno doprowadzić do kwitnienia tą szlachciankę. Są przecudne.
Szarotka66- Dorotko miło mi Ciebie gościć dziękuje w imieniu kamelii
Doromichu- Dorotko nie usuwaj zdjęcia Twoja kamelia również jest piękna w wolnej chwili pooglądam Twój ogród
Obserwator - Czy kwitnie Twoja kamelia w gruncie?
Madziu jeszcze nie zakwitła,ale już ma bardzo nabrzmiałe pączki więc wkrótce zakwitnie.Zeszłej wiosny także zakwitła.Kiedy są największe mrozy to ją okrywam.Ale dopiero gdy jest powyżej -12st.
Wandziu Kamelie przepiękne , właśnie o niej marzyłam i dzisiaj udało mi się ją nabyć,nie mam jednak żadnego doświadczenia w jej hodowli, muszę poczytać
Twoje kamelie coraz piękniejsze Wandziu. Podziwiam.
Muszę się pochwalić i podziękować za nasiona piwonii. Te, które dostałam od Ciebie chyba wiosną zeszłego roku (nie pamiętam dokładnie) w tej chwili zaczynają kiełkować. Strasznie długo, ale warto było czekać.
Dorotko cieszę się razem z Tobą
One czasami i po 2 latach wychodzą. Mam młodziutką piwonię Krymską z siewu. Czekam też z niecierpliwością kiedy zakwitnie.Jest u mnie drugi rok a mam ją od maleńkiej roslinki
Dziękuje,że mnie odwiedzasz