Ogród 2
- jonatanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród 2
Sylwuniu melduję się i ja.Wielkie zmiany jestem pod wrażeniem .Przybyło sporo roślinek.Włożyłaś sporo pracy ale warto dla takiego efektu.Wszystko dopracowane.
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Sylwuś i Ja również jestem! 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No cóż Sylwuś tylko powdychałam do wielkości terenu i piękna ogrodu . 

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Sylwuniu miłego i słonecznego dnia.Czekam na nowe fotki. 

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witajcie kochane dziewczyny cieszę się ze jesteście ze mną.
ewa_rozalka oj kosztowało ale teraz cieszę się że się podoba i jestem zadowolona chociaż coś bym już pozmieniała
anym jeszcze praca przed nami jak czas pozwoli to w sobotę bierzemy się za nową rabatkę. Trzeba oddzielić ja od trawnika i podsypać kora.
jonatanka nie obyłam się bez pomyłek. rabatkę obok świerka musze całkowicie zmienić. Przesadzić to co jest teraz w inne miejsce a posadzić żurawki chyba powinno być dobrze. nowe fotki będą wkrótce
reniusia20
JAKUCH duży teren na swoje plusy i minusy zresztą jak i mały teren. Zawsze jest coś do zrobienia a gdy już się kończy to trzeba przejść do początku gdzie się zaczęło i tak okradło. Myślałam że jak wyspie się korą, kamyczkami to będzie mniej pracy ale to nie prawda. Zawsze coś.
gogo76p dziękuję
Wszystkim odwiedzającym mój watek życzę miłego popołudnia i dużo dobrego humoru na resztę dnia. Pozdrawiam cieplutko każdego z osobna.
ewa_rozalka oj kosztowało ale teraz cieszę się że się podoba i jestem zadowolona chociaż coś bym już pozmieniała

anym jeszcze praca przed nami jak czas pozwoli to w sobotę bierzemy się za nową rabatkę. Trzeba oddzielić ja od trawnika i podsypać kora.
jonatanka nie obyłam się bez pomyłek. rabatkę obok świerka musze całkowicie zmienić. Przesadzić to co jest teraz w inne miejsce a posadzić żurawki chyba powinno być dobrze. nowe fotki będą wkrótce

reniusia20

JAKUCH duży teren na swoje plusy i minusy zresztą jak i mały teren. Zawsze jest coś do zrobienia a gdy już się kończy to trzeba przejść do początku gdzie się zaczęło i tak okradło. Myślałam że jak wyspie się korą, kamyczkami to będzie mniej pracy ale to nie prawda. Zawsze coś.
gogo76p dziękuję

Wszystkim odwiedzającym mój watek życzę miłego popołudnia i dużo dobrego humoru na resztę dnia. Pozdrawiam cieplutko każdego z osobna.

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Witam imienniczko mojej córuni , może jesteś w jej wieku
Nie było mnie w pierwszym Twoim wątku , ale lepiej późno niż wcale.
;
Ogród masz piękny,wypielęgnowany co do centymetra,dużo kamyków,kory, to są moje klimaty
Rabatki jak z żurnala , będziesz dla mnie wzorem

Ogród masz piękny,wypielęgnowany co do centymetra,dużo kamyków,kory, to są moje klimaty

Rabatki jak z żurnala , będziesz dla mnie wzorem

- Sylwia85
- 1000p
Witam Grażynko cieszę się że zawitałaś do mnie. Miło mi i to bardzo czytając Twoje pochwały.
Tak bardzo lubię kamień, korę i drewno w ogrodzie. Widziałam u Ciebie rabatkę obsypaną skorupami po orzechach włoskich. Ciekawe rozwiązanie. Do tej pory paliłam ale w tym roku zostawię.

Tak bardzo lubię kamień, korę i drewno w ogrodzie. Widziałam u Ciebie rabatkę obsypaną skorupami po orzechach włoskich. Ciekawe rozwiązanie. Do tej pory paliłam ale w tym roku zostawię.

- Sylwia85
- 1000p
Oto kilka zdjęć z ogrodu:

Małe dekoracje rabatki z oczkiem :

Kolejna kana zakwita

Na deserek zostawiłam pomidora który rośnie w szczelinie w betonie obok domu

Na sam koniec zostawiłam moje niewypały:
Rabatka nr 1
tu planuję posadzić żurawki. jak myślicie dobry pomysł? Wystawa wschodnia.
Rabatka2
natomiast tutaj będą małe iglaczki wolno rosnące.
Jak podoba się Wam ten pomysł?

Małe dekoracje rabatki z oczkiem :

Kolejna kana zakwita

Na deserek zostawiłam pomidora który rośnie w szczelinie w betonie obok domu

Na sam koniec zostawiłam moje niewypały:
Rabatka nr 1

Rabatka2

Jak podoba się Wam ten pomysł?
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Sylwuniu śliczne to wszystko .Pomysł z iglaczkami bardzo dobry.

- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Jestem i ja ,podziwiam i z chęcią zawitam ponownie 

http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Witaj Sylwuś, bardzo podoba mi się wasz kącik z oczkiem. Bardzo fajny żółwik i kaczuszki. Różyczka też piękna. Winobluszcz pięknie zarasta. Widać że dopieszczony w każdym calu macie swój ogród.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też jestem zachwycona tym kącikiem .Czy w koło tego kącika posadziłaś róże ,czy tylko w jednym miejscu .Co będzie rosnąć przy pergolce??