Kolejne lato w wiejskim ogrodzie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Kolejne lato w wiejskim ogrodzie

Post »

Na forum jestem krócej niż Ty, Marysiu, ale i ja zauważam zmiany w Twoim ogródku. Mam tylko nadzieję, że jak uznasz, że zmiany nie są już potrzebne, to nas nie opuścisz ;:173
Uzbierała Ci się niezła kolekcja żurawek :D I nie przejmuj się-część kupiłam oznaczone, a i tak nie jestem w stanie zapamiętać ich nazw.
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Marysiu w nowym wątku ogrodowym kolekcja żurawek imponująca też muszę moje podzielić i powymieniać na inne ;:108
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35

Post »

Marysiu witam w nowym wątku ;:196
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Awatar użytkownika
irminka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2010, o 19:08

Post »

Masko, odwiedzam zawsze Twój ogród, bo Twoje zdjęcia mają duszę. Na wyspie też jestem codziennie, ale tam tłumy, to lubię sobie bardziej pomilczeć :lol:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witam serdecznie miłośników żurawek i wiejskich ogrodów! Obrazek

Jagusiu przez dwa dni zaglądałam czy już są zielone pokoje otwarte i trafiłam na otwarcie równoczesne z wiejskim. Pewnie nie jesteś w pełni usatysfakcjonowana bo nie ma w żurawkach kotów, ale moje koty domowe i nie łączą się z ogrodem. Obiecuję będzie niedługo sesja ;:196
Ewuniu bardzo dziękuję za z serca płynące życzenia i....niech się spełnią nam wszystkim!
Dosiu Ciebie szczególnie witam, bo chyba pierwszy raz! Różanka się tworzy, na razie jest w powijakach bo róże w pierwszym roku po posadzeniu, ale za rok dwa nie trzeba jej będzie aż tak jednorocznymi podsadzać, bo sama da radę ;:168
Jureczku więcej czasu poświęcam ogrodowi, bo więcej go mam, ale walczę z męską połową o akceptację bo ciągle jej brak. :( Dlatego tak bardzo podobają mi się mężczyźni w ogrodzie :lol: życzę Ci z całego serca dużo zdrowia, bo kręgosłup i ogród nie bardzo na siebie dobrze wpływają :?
Pati, bo widziałaś że u mnie wszystko jedno z drugiego wychodzi, wiele roślin w pierwszym roku sadzenia i jeszcze nie machają do przechodzących, trzeba je bacznie wypatrywać. Jak przyjedziesz za rok i za dwa to dopiero będzie różnica jak zdrowie dopisze
Zosiu dziękuję, tak mam glinę, sporo cienia i ciągle walczę z podagrycznikiem i wiecznie siejącymi się pokrzywami. Pokrzywy tak mój ogród ulubiły, że ze złości przestałam je jeść!
Tadziu czymś chciałabym takich koneserów ogrodniczych jak Ty przyciągnąć i cieszę się jak mi się udaje :lol:
Aniu mało w dzień było mnie na FO a i Dorotki też jest mniej; o tej godzinie byłyśmy obydwie i dobrze się złożyło, a lubię z nią współpracować. Gotowca miałam jakiś czas :lol: Dziękuję za pochwałę i postaram się je częściej pokazywać, bo do tej pory widząc Wasze rozrośnięte okazy jakoś nie miałam odwagi :lol:
Aniu nie sądzę żebym miała rezygnować z FO tylko dlatego, że mam wystarczającą liczbę roślin, bo jestem tu nawet w sezonie ogórkowym czyli w zimie. Znalazłam na FO nie tylko rośliny, ale przede wszystkim wspaniałych ludzi, a to mnie chyba bardziej pasjonuje niż rośliny (TAK!). Poza tym czy widziałaś ogrodnika i kolekcjonera, który mówi dość nie chcę więcej ;:306
Różyczko witaj - myślę, że nie będziesz miała trudności masz piękny ogród i wiele rozrośniętych roślin i na pewno znajdziesz osoby, który mają inne. FO daje nam tyle możliwości ;:196
Renatko jak się cieszę z Twojej obecności, Tobie też zawdzięczam rozbudzenie duszy kolekcjonera. Niby od niechcenia, ale jesteś wielka pasjonatka ciekawych niespotykanych roślin ;:196
Irminko nauczycielko fotografii ! ostatnia seria maczkowa zapisana u mnie na dysku :lol: Ja też widzę Cię bardziej wśród kwiatów, ale na wyspie czułabyś się równie dobrze bo my nikogo na siłę nie wciągamy w dyskusje. Można nas podglądać i podsłuchiwać więc bądź z nami nawet w zimie czarodziejko miła ;:168
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Marysiu , jaki ze mnie koneser. Zaś do ogrodów przyciągają mnie nie tylko kwiaty , bardziej miłe ogrodniczki :D
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Jestem i ja, bo jak może mnie nie być ;:306
iwonaPM
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 13 sie 2011, o 18:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

I ja dobiegłam :wit Marysiu imponująca kolekcja żurawek ;:215
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

I ja się witam porannie ;:196
Żurawek masz całe mnóstwo...wszystkie śliczne ,bardzo je lubię :uszy
Miłego dnia!!
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Tadziu no trzeba mieć motywację za moich czasów była to kolekcja płyt! ;:306 ;:306
Bogumiłko witaj w ostatnich dniach na obczyźnie czytałam że pakujesz walizki, to zaraz będziesz szaleć w swoim ogródku!
Iwonko pomału, pomału ja przecież czekam na Ciebie ;:196 , a żurawek trochę się zebrało teraz trzeba czekać na ich wzrost :lol:
Danusiu witam Cię również ;:168 poranek mi się chmurzy, ale jak już woda nie leci to jest dobrze. Miłej niedzieli!
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2010, o 19:30

Post »

Witaj Marysiu , piękne żurawki pokazałaś, moje są trochę wyciągnięte, chyba mają za dużo cienia. ;:3
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Ogródek pełen marzeń cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Marysiu obejrzałam zaległości w poprzednim wątku i też powtórzę że nasturcja i chaber są piękne ,takie egzotyczne ;:333 Moja nasturcja od Ciebie ma listki wybarwione ale jeszcze kwiatków brak, bo pewnie brak ;:3 Masz dużo pięknych i takich innych kwiatów i są piękne oczywiście dzięki Twojej nieustannej pracy ;:180
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p
Od: 15 maja 2013, o 09:59

Post »

Marysiu, żurawkowy potentacie :) Piękne zdjęcia pięknych okazów ! Niech się święci kolejna część opowieści ogrodniczych :) Przyślij swoją męską połowę do W. na szkolenie :D Otrzyma wykład na temat uroków ogrodowania i sfatygowaną koszulkę z napisem "Z ogrodu nie wychodzę", ale tylko na trochę do ponoszenia :D
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

Melduję się w wątku. :wit
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Jestem i ja :wit czasami pisząca, czasami czytoskrytająca ;:196 Buziaczki i miłej niedzieli.
Pozdrawiam - Justyna
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”