Właśnie podziwiam TwojeKriss1515 pisze: Czy mógłbym liczyć na jakieś fotki ? Bardzo lubię wiejski klimaty.

fotki na pewno będą, na razie jednak nie ma co tam focić

Nie jest to ogródek przydomowy niestety tylko działka za miastem, więc też nie mam możliwości podziwiać codziennie i codziennie się nim zajmować..
Póki co mam:
łubin (kilka sadzonek i wysiany z nasiona), dużo sadzonek malwy wzdłuż płotu, cynie, dalie, dynię która mi wyrosła z pestki, słoneczniczki, kosmos, irysy, w kącie topinabmur (słyszałam że się strasznie potrafi rozrastać), naparstnice, orliki, funkie w cieniu przy domku, no i oczywiście idą słoneczniki

na płot (siatka) chcę groszek (pachnący plus wieloletni) oraz winobluszcz
krzaki i drzewka: 3x czarna porzeczka, 5 x agrest, 3 x jeżyna bezkolcowa, kilka róż pomarszczonych (może nie są szczególnie wiejskie ale je uwielbiam), 2xlilak, jaśminowiec, 3x jabłoń (antonówka, kosztela i księżna luiza), orzech włoski, orzech laskowy w planie mam jeszcze posadzenie żarnowca (bo widzę że pełno rośnie na łące obok, więc widocznie lubi to miejsce)
a to mój słonecznik, strasznie się cieszę - wiem, że wyhodowanie słonecznika z nasiona to żadna sztuka ale i tak się cieszę