W każdym razie witaj we własnym wątku, dobrze, że kolejni userzy zakładają swoje

O to, to, dobrze powiedziane - screens or didn't happen!

Albowiem powiedziane jest: "szukajcie, a otworzą wam!"Liczi123 pisze:A ja tak szukałem i Twojego wątku znaleźć nie mogłem
a w innym miejscu jest napisane: "proście, a posłuchają was w końcu"hen_s pisze:Tyle razy namawiałem, prosiłem o założenie wątku...
Możesz, możesz - jak widać mam 6, po jednej na każdy dzień tygodnia, i jeden dzień Ci zostaje na odpoczynekmoritius pisze:żadnych mammilarek nie mogę skrytykować
Cleistocactus? To ja cos takiego mam??moritius pisze:Jakieś tam zielsko widzę...
Ale oprócz tego rzucił mi się w oczy ładny kleistokaktus. I cereus forma monstruosa
A Ty, Henryku, nie podpuszczaj! I na pokuszenie nie wódź!!hen_s pisze:Ładnie ale mało
o, Brute!! z jednegośmy gniazda, a Ty przeciwko mnie???hen_s pisze:Jak terror to terror, nie ma co z tonu spuszczać.
Ducha nie gaś! Wszystko ma swoją porę i swój czas - będzie dobrzebool pisze:szkoda, że moje mi takich nie robią.
ufff...hen_s pisze:Już lepiej.![]()
(...) Wątku nie ominę...
Oj, licentia poetica tylko. Gniazdo szeroko pojęte, nic genetycznego przecież!hen_s pisze:No bo jak my z gniazda...