Kochani, nie ważne czy załapaliście się na pierwszą stronę, czy na którąs dalszą,Wszyscy jesteście dla mnie równie ważni, i każda wizyta motywuje do działania, starania i kupowania.

Powiększamy Franiowi ogródeczek.To niewielki kącik, ale usuneliśmy z tamtąd starego jałowca płożacego i nagle zrobiło się tyyyle miejscaAGNESS pisze:Aniu ależ cudowne brateczki.... i te kupione i ten ogrodowy..... kolorek ma odjazdowy
Mały ogrodnik będzie miał zajęcie
Tak Agniesiu, ten krokusik cieszy najbardziejagnieszka_ pisze:Piękne fotki wiosenne , szczególnie ten krokus
Staram się jak mogę i pokazuję to co mam, bo naprawdę mnie to cieszy.Cieszcie się i Wyalunia pisze:Ależ kolorowy wątekAż buzia sama się śmieje na taki piękny widok
I to był błądmewa pisze:Witaj Aniu - jakoś wcześniej nie trafiłam do Twojego gabinetu ,ale teraz będę na bieżąco
Witaj i wybacz że ostatnio się u Ciebie nie wpisuję, ale coś śię leniwa zrobiłamRewi pisze:
Widzisz Marzenko, jak terapia szybko działa ?marzena06 pisze:Aniu jak terapię antystresową proponujesz to i ja zawitałam , jest słonko ,ale jakoś słabo grzeje,śnieg topnieje ale jakiś zimy wiatr wieje -coś mi się u Ciebie zrymowało![]()
Miło to słyszećgracha pisze:Aniu byłam u Ciebie i dalej będę , bo dobrze mi z Twoją terapią antystresową