Ogródek Gosi cz. 10

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Gosi cz. 10

Post »

Gosiu i znowu pieknie u CIEBIE :wit
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Małgosiu, dobrze, że ciągniesz ten wózek dalej. Ja miałam chwilę zawahania, ale też postanowiłam brnąć dalej. Mimo wszystko. Październik jest cudny, też u siebie do niego wracam. Jak to wszystko pięknie wygląda. Prześwieca u ciebie słoneczko i wspomnienia biegną do tych błogich chwil :D
Awatar użytkownika
Kasik_38
500p
500p
Od: 4 paź 2011, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu, nie spodziewałam się po Tobie takich pomysłów ;:147 Wyleczymy Cię z tej depresji zimowej ;:108 Cieszę się, że załapałam się na pierwsze strony :tan A pomidorkami się nie przejmuj, ja w zeszłym roku miałam tak samo. Wsadzałam potem po liście i nic im nie było, a do tej pory jeszcze mam w słoikach. Przesyłam Ci trochę ;:3 na poprawę nastroju.
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

To podobno już ostatni tydzień zimy :wink: Mam nadzieję na zmianę pogody. Może rzadziej będę na forum, ale wreszcie w ogrodzie :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Ja swoje pomidory tez sadzilam po liscie gleboko, bo strasznie mi sie wyciagnely i co najlepsze wcale nie czekalam az liscie wlasciwe beda mialy, tylko sadzilam z takimi troche rozwinietymi - bo jak na nitkach wygladaly a teraz maj sadzonki jak ta lala ;:108
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

A tuś mi, kochaneczko!

Dojrzałe widoki jesiennego ogrodu są najpiękniejsze... te kolory, te wiechy hortensji i traw powiewających na wietrze i połyskujących w słońcu... uwielbiam ten czas.

Gratuluję kolejnej części! Wiosnę mamy za pasem ;:196
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41

Post »

Gosiu pięknie otworzyłaś nowy wątek ;:138
wiosna od dziś już na prawdę, dzisiaj dużo było ;:3 i lada dzień będziemy mogły nadrabiać wszystko w ogrodach
Gosiu odpowiedziałam Ci w moim wątku , ale tu też ci powiem, wzeszło mi jedno źdźbło trawki trzciniak i rośnie , z czego się bardzo cieszę :tan
Więcej nasionek nie mam , bo wszystkie wysiałam z marnym skutkiem ;:306
miłej niedzieli :wit
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Witam :wit
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
Georginia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2009, o 16:47

Post »

Gosiu,widzę że nowy wątek na nowy sezon.Ładne rozpoczęcie sezonu. :wit
Awatar użytkownika
Rozeta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2010, o 20:02

Post »

Hejka Gosiu :wit !
Ta dziesiątka to na pewno na szczęście :uszy !!!
Zima u nas będzie tylko do środy, bo od czwartku już kilkanaście stopni na plusie zapowiadają :tan . Oj ... będzie się działo :D !!!

Wiesz ciągle mam Cię zapytać, ale zapominam ;:14 : jak sprawuje się Twój buczek Purple Fountain? Pytam, bo mój egzemplarz tak wybujał w ostatnim roku do góry, że kijek do kijka, jako podporę drucikiem musiałam mocować. Za to w szerokość nie bardzo się rozrasta :roll: . A chciałabym już widzieć na nim takie majestatycznie wiszące gałązki ... ;:224 . Fotki niestety nie mam, ale w tym roku już nie omieszkam cyknąć ;:7 .
Pozdrawiam kolorowo
Monika
Róże ...ach, te róże ...
Awatar użytkownika
maryla-56_56
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 kwie 2009, o 19:18

Post »

Witaj Gosiu w nowym wątku. :wit
Wszyscy na powitanie pocieszają Cię bliską wiosną, a ja jej u siebie nie widzę.
Na działkach tyle jeszcze śniegu, a pod spodem lód, u Ciebie pewnie podobnie.
Ale miło się ogląda Twoje zdjęcia. ;:196
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Małgosiu, witam w nowym wątku. :wit
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

A mam cię, przynajmniej raz nie jestem na 10 stronie ;:138
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

aguniada pisze: Gratuluję kolejnej części! Wiosnę mamy za pasem ;:196
Gosiu , za pasem to ja mam nadmiar :uszy I to jaki. ;:oj Jak dalej tak będzie to do wiązania sznurówek potrzebny będzie pomocnik ;:306 ;:306 Niech ostatnie prognozy będą trafne. ;:108 ;:215
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ja tu buszuję po Waszych ogrodach, żeby nadrobić zaległości, a tu we własnym wątku się zagubiłam.
Ciesze się bardzo, że mnie tak licznie odwiedzacie. To bardzo podnosi na duchu.

Basiu, oglądając te fotki sama się zdziwiłam ile ja mam kolorów jesienią. Może wiosna się zawstydzi i przyjdzie się poprawić. :wink:

Justyś, nawet nie pomyślałam o tym. Teraz jak ktoś będzie jechał do mnie to powiem, żeby się kierował na 3 szmaragdy. Tylko, szkoda, że one takie niewidoczne z głównej drogi. :D

Maju, nie mogłam zamknąc wątku. To on podtrzymuje mnie przy życiu. ;:173

Asiu, liczę na to. Białego przecież nie będę pokazywała, bo każdy ma już dosyć. Niestety jest go u mnie pod dostatkiem. Jeśli w najbliższych dniach nie zaświeci słońce jeszcze długo będzie u mnie gościł :roll:

Geniu, a już lepiej się czujesz? U mnie wszystko przysypane śniegiem. Tylko mam 2 plamy gdzie widać ziemie. Czekam na słoneczko

Jadziu, staram się :wink:

Wandziu, pamiętam Twoje jesienne fotki. Są cudne. Pełne sentymentu, ale nie ponure. Jesień potrafi być piękna. ;:173

Kasiu, ja jestem z reguły optymistką, ale największego optymiste to co się dzieje za oknem może zdołować. Tylko to, że mogę rozmwiać z wami na forum trzyma mnie w sumie dobrej kondycji, bo cały czas mam nadzieję, ze za tydzień wyjdę choć na trochę do ogrodu.

Ewa, z tą bytnością na forum to przesadziłaś. Znajdziesz czas i na forum i na działeczkę. A fotki, kto będzie pokazywał? ;:14

Jula, niestety lenistwo zwyciężyło i nie przesadziłam siewek. Może jutro to zrobię? Ale postęp już jest, bo zdołałam przynieśc ziemie i doniczki do domu. Ale po obiadku niemoc mnie wzięła i odpuściłam. ;:170

Aga, ciesze się że mnie odkryłaś. ;:168
Zamierzam powiększyć kolekcję trawiastą jak wiesz. Już jestem ciekawa jak to będzie wyglądało na jesieni. Z tych co mam jestem bardzo zadowolona.

Bożenko, szkoda. Może jak śnieg zejdzie spróbujemy jeszcze raz?

Ewo, ja również witam :wit

Alu, troche dziwne rozpoczęcie. Jesienne. No ale nie ma innego wyjścia. Przecież tego białego nie będę pokazywała. :?

Monia, u mnie buczek niestety aż taki wyrywny nie jest. W dodatku złałam mu przewodnika i musiałam prostować Inn pączek. Ciekawe czy się uda, bo nie chciałabym, żeby zakończył swoją karierę na wysokości 50 cm. Jeśli chciałaś żeby bardziej wszerz szedł powinnaś kupić pendulę. Ja własnie dlatego wybrałam fountaina, żeby wąski miał pokrój.
Zobacz jakie chucherko
Obrazek

Marylko, ale my mamy podobnie na ogródkach. Chociaż wczoraj byłam u koleżanki na Białej i ona prawie w ogóle śniegu nie ma. Może wywiozła? :;230

Iguś, ciesze się, że zajrzałaś. :D

Kasiu, to ja mam ostatnio takie zaległości, że wszędzie wpadam spóźniona. U Agi załapałam się na dalszej pozycji. :roll:

Tadziu, nie mów że grozi Ci lustrzyca :;230
Przyjdzie ciepełko wytopi co trzeba to i pas się zmniejszy
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”