Ogródek Gosi cz. 10
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Gosi cz. 10
Gosiu i znowu pieknie u CIEBIE 

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu, dobrze, że ciągniesz ten wózek dalej. Ja miałam chwilę zawahania, ale też postanowiłam brnąć dalej. Mimo wszystko. Październik jest cudny, też u siebie do niego wracam. Jak to wszystko pięknie wygląda. Prześwieca u ciebie słoneczko i wspomnienia biegną do tych błogich chwil 

Gosiu, nie spodziewałam się po Tobie takich pomysłów
Wyleczymy Cię z tej depresji zimowej
Cieszę się, że załapałam się na pierwsze strony
A pomidorkami się nie przejmuj, ja w zeszłym roku miałam tak samo. Wsadzałam potem po liście i nic im nie było, a do tej pory jeszcze mam w słoikach. Przesyłam Ci trochę
na poprawę nastroju.

Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Kawałek zielonego marzenia
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To podobno już ostatni tydzień zimy
Mam nadzieję na zmianę pogody. Może rzadziej będę na forum, ale wreszcie w ogrodzie 

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Ja swoje pomidory tez sadzilam po liscie gleboko, bo strasznie mi sie wyciagnely i co najlepsze wcale nie czekalam az liscie wlasciwe beda mialy, tylko sadzilam z takimi troche rozwinietymi - bo jak na nitkach wygladaly a teraz maj sadzonki jak ta lala 

A tuś mi, kochaneczko!
Dojrzałe widoki jesiennego ogrodu są najpiękniejsze... te kolory, te wiechy hortensji i traw powiewających na wietrze i połyskujących w słońcu... uwielbiam ten czas.
Gratuluję kolejnej części! Wiosnę mamy za pasem
Dojrzałe widoki jesiennego ogrodu są najpiękniejsze... te kolory, te wiechy hortensji i traw powiewających na wietrze i połyskujących w słońcu... uwielbiam ten czas.
Gratuluję kolejnej części! Wiosnę mamy za pasem

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Gosiu pięknie otworzyłaś nowy wątek 
wiosna od dziś już na prawdę, dzisiaj dużo było
i lada dzień będziemy mogły nadrabiać wszystko w ogrodach
Gosiu odpowiedziałam Ci w moim wątku , ale tu też ci powiem, wzeszło mi jedno źdźbło trawki trzciniak i rośnie , z czego się bardzo cieszę
Więcej nasionek nie mam , bo wszystkie wysiałam z marnym skutkiem
miłej niedzieli

wiosna od dziś już na prawdę, dzisiaj dużo było

Gosiu odpowiedziałam Ci w moim wątku , ale tu też ci powiem, wzeszło mi jedno źdźbło trawki trzciniak i rośnie , z czego się bardzo cieszę

Więcej nasionek nie mam , bo wszystkie wysiałam z marnym skutkiem

miłej niedzieli

- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
Witam 

Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- Georginia
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
Gosiu,widzę że nowy wątek na nowy sezon.Ładne rozpoczęcie sezonu. 

- Rozeta
- Od: 30 paź 2010, o 20:02
Hejka Gosiu
!
Ta dziesiątka to na pewno na szczęście
!!!
Zima u nas będzie tylko do środy, bo od czwartku już kilkanaście stopni na plusie zapowiadają
. Oj ... będzie się działo
!!!
Wiesz ciągle mam Cię zapytać, ale zapominam
: jak sprawuje się Twój buczek Purple Fountain? Pytam, bo mój egzemplarz tak wybujał w ostatnim roku do góry, że kijek do kijka, jako podporę drucikiem musiałam mocować. Za to w szerokość nie bardzo się rozrasta
. A chciałabym już widzieć na nim takie majestatycznie wiszące gałązki ...
. Fotki niestety nie mam, ale w tym roku już nie omieszkam cyknąć
.

Ta dziesiątka to na pewno na szczęście

Zima u nas będzie tylko do środy, bo od czwartku już kilkanaście stopni na plusie zapowiadają

Wiesz ciągle mam Cię zapytać, ale zapominam

- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Witaj Gosiu w nowym wątku.
Wszyscy na powitanie pocieszają Cię bliską wiosną, a ja jej u siebie nie widzę.
Na działkach tyle jeszcze śniegu, a pod spodem lód, u Ciebie pewnie podobnie.
Ale miło się ogląda Twoje zdjęcia.

Wszyscy na powitanie pocieszają Cię bliską wiosną, a ja jej u siebie nie widzę.
Na działkach tyle jeszcze śniegu, a pod spodem lód, u Ciebie pewnie podobnie.
Ale miło się ogląda Twoje zdjęcia.

- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
A mam cię, przynajmniej raz nie jestem na 10 stronie 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Gosiu , za pasem to ja mam nadmiaraguniada pisze: Gratuluję kolejnej części! Wiosnę mamy za pasem

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja tu buszuję po Waszych ogrodach, żeby nadrobić zaległości, a tu we własnym wątku się zagubiłam.
Ciesze się bardzo, że mnie tak licznie odwiedzacie. To bardzo podnosi na duchu.
Basiu, oglądając te fotki sama się zdziwiłam ile ja mam kolorów jesienią. Może wiosna się zawstydzi i przyjdzie się poprawić.
Justyś, nawet nie pomyślałam o tym. Teraz jak ktoś będzie jechał do mnie to powiem, żeby się kierował na 3 szmaragdy. Tylko, szkoda, że one takie niewidoczne z głównej drogi.
Maju, nie mogłam zamknąc wątku. To on podtrzymuje mnie przy życiu.
Asiu, liczę na to. Białego przecież nie będę pokazywała, bo każdy ma już dosyć. Niestety jest go u mnie pod dostatkiem. Jeśli w najbliższych dniach nie zaświeci słońce jeszcze długo będzie u mnie gościł
Geniu, a już lepiej się czujesz? U mnie wszystko przysypane śniegiem. Tylko mam 2 plamy gdzie widać ziemie. Czekam na słoneczko
Jadziu, staram się
Wandziu, pamiętam Twoje jesienne fotki. Są cudne. Pełne sentymentu, ale nie ponure. Jesień potrafi być piękna.
Kasiu, ja jestem z reguły optymistką, ale największego optymiste to co się dzieje za oknem może zdołować. Tylko to, że mogę rozmwiać z wami na forum trzyma mnie w sumie dobrej kondycji, bo cały czas mam nadzieję, ze za tydzień wyjdę choć na trochę do ogrodu.
Ewa, z tą bytnością na forum to przesadziłaś. Znajdziesz czas i na forum i na działeczkę. A fotki, kto będzie pokazywał?
Jula, niestety lenistwo zwyciężyło i nie przesadziłam siewek. Może jutro to zrobię? Ale postęp już jest, bo zdołałam przynieśc ziemie i doniczki do domu. Ale po obiadku niemoc mnie wzięła i odpuściłam.
Aga, ciesze się że mnie odkryłaś.
Zamierzam powiększyć kolekcję trawiastą jak wiesz. Już jestem ciekawa jak to będzie wyglądało na jesieni. Z tych co mam jestem bardzo zadowolona.
Bożenko, szkoda. Może jak śnieg zejdzie spróbujemy jeszcze raz?
Ewo, ja również witam
Alu, troche dziwne rozpoczęcie. Jesienne. No ale nie ma innego wyjścia. Przecież tego białego nie będę pokazywała.
Monia, u mnie buczek niestety aż taki wyrywny nie jest. W dodatku złałam mu przewodnika i musiałam prostować Inn pączek. Ciekawe czy się uda, bo nie chciałabym, żeby zakończył swoją karierę na wysokości 50 cm. Jeśli chciałaś żeby bardziej wszerz szedł powinnaś kupić pendulę. Ja własnie dlatego wybrałam fountaina, żeby wąski miał pokrój.
Zobacz jakie chucherko

Marylko, ale my mamy podobnie na ogródkach. Chociaż wczoraj byłam u koleżanki na Białej i ona prawie w ogóle śniegu nie ma. Może wywiozła?
Iguś, ciesze się, że zajrzałaś.
Kasiu, to ja mam ostatnio takie zaległości, że wszędzie wpadam spóźniona. U Agi załapałam się na dalszej pozycji.
Tadziu, nie mów że grozi Ci lustrzyca
Przyjdzie ciepełko wytopi co trzeba to i pas się zmniejszy
Ciesze się bardzo, że mnie tak licznie odwiedzacie. To bardzo podnosi na duchu.
Basiu, oglądając te fotki sama się zdziwiłam ile ja mam kolorów jesienią. Może wiosna się zawstydzi i przyjdzie się poprawić.

Justyś, nawet nie pomyślałam o tym. Teraz jak ktoś będzie jechał do mnie to powiem, żeby się kierował na 3 szmaragdy. Tylko, szkoda, że one takie niewidoczne z głównej drogi.

Maju, nie mogłam zamknąc wątku. To on podtrzymuje mnie przy życiu.

Asiu, liczę na to. Białego przecież nie będę pokazywała, bo każdy ma już dosyć. Niestety jest go u mnie pod dostatkiem. Jeśli w najbliższych dniach nie zaświeci słońce jeszcze długo będzie u mnie gościł

Geniu, a już lepiej się czujesz? U mnie wszystko przysypane śniegiem. Tylko mam 2 plamy gdzie widać ziemie. Czekam na słoneczko
Jadziu, staram się

Wandziu, pamiętam Twoje jesienne fotki. Są cudne. Pełne sentymentu, ale nie ponure. Jesień potrafi być piękna.

Kasiu, ja jestem z reguły optymistką, ale największego optymiste to co się dzieje za oknem może zdołować. Tylko to, że mogę rozmwiać z wami na forum trzyma mnie w sumie dobrej kondycji, bo cały czas mam nadzieję, ze za tydzień wyjdę choć na trochę do ogrodu.
Ewa, z tą bytnością na forum to przesadziłaś. Znajdziesz czas i na forum i na działeczkę. A fotki, kto będzie pokazywał?

Jula, niestety lenistwo zwyciężyło i nie przesadziłam siewek. Może jutro to zrobię? Ale postęp już jest, bo zdołałam przynieśc ziemie i doniczki do domu. Ale po obiadku niemoc mnie wzięła i odpuściłam.

Aga, ciesze się że mnie odkryłaś.

Zamierzam powiększyć kolekcję trawiastą jak wiesz. Już jestem ciekawa jak to będzie wyglądało na jesieni. Z tych co mam jestem bardzo zadowolona.
Bożenko, szkoda. Może jak śnieg zejdzie spróbujemy jeszcze raz?
Ewo, ja również witam

Alu, troche dziwne rozpoczęcie. Jesienne. No ale nie ma innego wyjścia. Przecież tego białego nie będę pokazywała.

Monia, u mnie buczek niestety aż taki wyrywny nie jest. W dodatku złałam mu przewodnika i musiałam prostować Inn pączek. Ciekawe czy się uda, bo nie chciałabym, żeby zakończył swoją karierę na wysokości 50 cm. Jeśli chciałaś żeby bardziej wszerz szedł powinnaś kupić pendulę. Ja własnie dlatego wybrałam fountaina, żeby wąski miał pokrój.
Zobacz jakie chucherko

Marylko, ale my mamy podobnie na ogródkach. Chociaż wczoraj byłam u koleżanki na Białej i ona prawie w ogóle śniegu nie ma. Może wywiozła?

Iguś, ciesze się, że zajrzałaś.

Kasiu, to ja mam ostatnio takie zaległości, że wszędzie wpadam spóźniona. U Agi załapałam się na dalszej pozycji.

Tadziu, nie mów że grozi Ci lustrzyca

Przyjdzie ciepełko wytopi co trzeba to i pas się zmniejszy