Haniu ja mam róże które mi się osobiście bardzo podobają i niejednokrotnie są to róże które sprawiają wiele kłopotu ale jeszcze nie nawykłam do tego by wybierać róże terminatorki a te inne wybić sobie z głowy.

Do Ciebie wpadam nie tylko w sezonie bo ciągle pokazujesz swoje piękności ale się mało wpisuję postaram się to naprawić.

Twoją francuzeczkę widziałam jest godna uwagi.
Jadziu z tego co piszesz aż będę się bała iść na działkę co tam zniszczonego zastanę. Po całej zimie wszystko było ładne i popuszczane, a teraz może być nie wesoło.

Ja będę mieć teraz na wiosnę największą kolekcję róż w doniczkach jak do tej pory nie wsadziłam jeszcze starych róż a jeszcze dojdą nowe które też będę musiała wsadzić do doniczek chyba że przez te noce wymarzły niektóre to wymienię.
Moja kolejna róża to
Home & Garde na pniu rośnie w donicy, kupiłam ją wiosną 2012 nie pokazała wielkiego wigoru i chorowała ale miała piękne kwiaty. Może w tym roku będzie ładniejsza i zdrowsza.
dwie kolejne róże na pniu to
Othello i Kronenbyrg obie róże rosną marnie, chociaż do pierwszego kwitnienia są ładne ale później coś im nie pasuje. Spróbuję w tym roku wymienić im ziemię i dać do większych donic.