Krysiu (Ignis05)! W sumie to nie wiem, czy dokładnie rok temu było już wiosennie, bo zdjęcia pochodzą chyba z 17 marca. Podobnie jak i Ty muszę się jeszcze uzbroić w ciepliwość. Ale i do nas wiosna dotrze
Danusiu (mm-complex)! Dziękuję

Juz niedługo i u mnie będzie ślicznie i wiosennie!
Alexia! Kolejny nowy gość

Mnie marcowanie kojarzy się z kotami i ich zachwaniami godowymi

Aczkolwiek nie o to mi chodziło... Tak czy siak cieszę się, że się odezwałaś
Justyno (klarysa)! Jak miło, że tak myslisz. Cieszę się, że i w tej części ze mną jesteś
Aguniu (aguniada)! Jestem pewna, że kilka ciepłych dni sprawi, że i u mnie wszytsko sie zazieleni. A przede wszytskim stopnieje śnieg. Już szczerze mam go dość. Widzę, że "marcowanie" się spodobało. Dziękuję
Kubasiu! Już musiałam, a przy tym miałam więcej czasu. Zgadnij dlaczego...
Stasiu (stasia_ogród)! Już rano napisałam do moderatora, by zamknął poprzednią część. A skutek jest taki, że fotumowicza wpisują się i tu i tam

Bardzo się cieszę, że i Ty dotarłaś. Różnie bywa z pogodą, ale już jakiejś surowej zimy nie będzie!
Grażynko (kogra)! U mnie jest jeszcze dużo śniegu, dlatego ten z największych stosów rozrzucam. Inaczej do kwietnia by się topił. Ale parę ciepłych dni i u mnie będzie wiosenka. Pierwsze oznaki już są
Moniu (Niunia1981)! Małgosiu (małgocha1960)! Ewo (drewutnia)! Przemku! Dorotko (dorcia7)! Andrzeju!Teresko (Jatra)! Miło mi, że jesteście ze mną w nowej części. Wiosna tuż tuż i u mnie szykuje się wiele zmian...
Moje hippeastrum już rozwinęło w całości pierwszy pęd kwiatowy
a kolejny już się szykuje
A fiołek Scandal już lada chwila pokaże, jakie ma piękne kwiaty