"Katuj, tratuj, ja wybaczę wszystko Ci, jak bratu "
Aż się chce zacytować Irenę Kwiatkowską. Dałaś, Aga, wzorcem po oczach . Znowu
I dobrze. Takie widoki trzeba przypominać.
Już niedługo będzie tak pięknie.
Miłego weekendu - Jagoda
Jagi, witam wieczorem Nie wiem, czy nieodżałowana I.Kwiatkowska użyłaby tych słów pod adresem mojego ogrodu, ale kochana jeśli lubisz być katowana, to ja jeszcze kilka zdjęć w tej części pokażę Szczerze mówiąc, wolałabym skończyć wspominki, i cieszyć się aktualnymi obrazkami, ale chyba wszyscy odczuwamy to podobnie... Aga, Nutka, Majeczka, Piotrze, Dario, Marto, Ula - cieszę się, że Was widzę!
Dla niektórych chętnych, Sara... przepraszam za kiepskie zdjęcia:
Motyla noga kolejny wątek. Jestem i ja, niezmiennie podziwiajac Wasz ogrod, no i Sarunie oczywista Pamiętasz jak na początku wspominalas, ze w Twoim ogrodzie było mało kolorów...teraz chyba tak już nie uważasz? Brawa za wyczucie smaku, zmysł estetyki..po prostu gust
Aguniu, czyżby było zbyt późno na żarty W takim razie niczego nie mówiłam.
Odpoczywaj po ciężkim tygodniu . A ogród, przecież wiesz, piękny jest i punto :!:
Na żarty nigdy nie jest zbyt późno, Jagi - ja mam poczucie humoru, spokojnie Marysiu, z serdecznościami Cię witam Magda, bry wieczór! Dzięki za słowa uznania... prawdę mówiąc nie wiem wciąż, czy jest kolorowo... wiesz, że ja lubię stonowane klimaty i chyba to, co jest, w zupełności wystarcza Sara aktualnie chrapie z krową Bożenko, strasznie się cieszę że wciąż podążasz za moją ogrodową pasją Czekam na Twój wątek, niedługo!