Moja skromna kolekcja

Zablokowany
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: moja skromna kolekcja

Post »

dziekuje za mile komentarze.juz jestem uzalezniona:)pozdrawiam
Awatar użytkownika
anabell
100p
100p
Od: 18 gru 2011, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

:wit Piękna kolekcja i rozwija się szybko :) :) :) Podoba mi się szczególnie ta woskowa phalaenopsis o bordowych kwiatach z jasnym brzegiem , taka niespotykana i ta żółta z bordowym środkiem też śliczna ;:215
actus
1000p
1000p

Post »

No i polecialam do Ikei bo mi sie marzyla czerwona miltonia....i przytargalam 3 znowu :tan ,miltonie moje cudo ;:138 ,jak Cambrie zobaczylam to bylam trafiona w sam srodek ;:167 ,a falek tak sie do mnie pieknie usmiechal ze nie moglam sie oprzec ;:138 ..........Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
actus
1000p
1000p

Post »

jak to dobrze byc wsrod ludzi ktorzy rozumieja to "zboczenie" :heja
Marzena
100p
100p
Od: 4 lut 2012, o 20:50

Post »

Storczyki piękne, ale masz tempo kobito! ;:303
kjakub
100p
100p
Od: 5 lut 2012, o 11:15

Post »

actus pisze:No i polecialam do Ikei bo mi sie marzyla czerwona miltonia....i przytargalam 3 znowu :tan ,miltonie moje cudo ;:138 ,jak Cambrie zobaczylam to bylam trafiona w sam srodek ;:167 ,a falek tak sie do mnie pieknie usmiechal ze nie moglam sie oprzec ;:138 ..........
Obrazek
Obrazek
Witaj, to pierwsze(czerwone z żółtym środkiem), to Burrageara "Nelly Isler", a przynajmniej bardzo do niej podobna :wink:
Drugiego niestety nie znam, ale wygląda bardzo ładnie - jakie duże ma kwiaty? Może też pachnie? Nelly Isler pachnie, wypełniając cały pokój słodkim zapachem(u mnie zapach zauważyłem dopiero po kilku, czy kilkunastu dniach od zakwitnięcia) :)
Pozdrawiam, Jakub.
Uwaga: Post może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych, oraz wiele substancji uznawanych za niebezpieczne - wskazana ostrożność!
actus
1000p
1000p

Post »

ta czerwona pachnie pieknie,i dziekuje za identyfikacje.tak druga ma kwiaty wielkosci takiej samej jak czerwona.jest cudowna ,niestety bezzapachowa:)
actus
1000p
1000p

Post »

Chcialabym dzis przedstawic Wam moich nowych mieszkancow ;:138 na poczatek moj krol ,ktorego uwielbiam Obrazek,hybrydka cambrii ktora zachwycila mnie swoimi pieknymi kwiatami Obrazek,dendrobium Obrazek i biedna wymizerowana "krowka" ktora kupilam w markecie z przeceny ,mam nadzieje ze mi sie odwdzieczy kiedys:)Obrazek to tyle z nowosci ,reszta ma sie dobrze jak na razie :heja .marzy mi sie MM,nie moge nigdzie znalezc u siebie.patrzylam w necie i tez nic.moze sie orientujecie czy ktos na forum prowadzi sprzedaz wysylkowa?będę bardzo wdzieczna.pozdrawiam serdecznie
actus
1000p
1000p

Post »

nikt sie nie chce wypowiedziec :cry: .no coz ,poczekam jeszcze.dzis dolaczyla do mnie wandunia.a dwie malutkie sa w drodze ;:138 .i jeszcze jedna sierotka na reanimacje ,ktora nie byla chyba z pol roku podlewana ;:oj ObrazekObrazekObrazek i oczywscie serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczow
Awatar użytkownika
mcus
100p
100p
Od: 19 lut 2011, o 15:27

Post »

Sabotek piękny, czy to Twoje domowe kwitnienie? A Wandzie też pięknie się prezentują, szczególnie z taką ilością korzonków:) Będziesz miała teraz sporo pracy z kąpielami :tan
Pozdrowienia, Marta G.
mój mały bzik
Awatar użytkownika
Mariusz3357
1000p
1000p
Od: 10 paź 2011, o 16:43

Post »

Witaj

Nowości są przepiękne,gratuluje udanych zakupów ;:138 Za takim sabotkiem kiedyś szalałem,teraz są inne... Cambria jest cudna,kiedyś chciałem taką bardzo mieć. Nowa Ascocenda super,myślę że to jakaś hybrydka Ascocendy Thai Peach :wink: Mam nadzieję że poczytasz o ich uprawie i warunkach jakie potrzebują i w najbliższym czasie ci zakwitnie.

Pozdrawiam
Pozdrawiam Mariusz3357
actus
1000p
1000p

Post »

mcus pisze:Sabotek piękny, czy to Twoje domowe kwitnienie? A Wandzie też pięknie się prezentują, szczególnie z taką ilością korzonków:) Będziesz miała teraz sporo pracy z kąpielami :tan
dziekuje za wpis madziu.sabotka dopiero kupilam wiec nie jest to moje kwitnienie.wandzia jest jedna:),byla w wazonie ale wolalam powiesic ,pielegnacja to sama przyjemnosc:):)pozdrawiam

-- 22 sty 2013, o 05:51 --
Mariusz3357 pisze:Witaj

.... Nowa Ascocenda super,myślę że to jakaś hybrydka Ascocendy Thai Peach :wink: Mam nadzieję że poczytasz o ich uprawie i warunkach jakie potrzebują i w najbliższym czasie ci zakwitnie.

Pozdrawiam
witaj i dziekuje za wizytke :wit o wandzie czytalam wszystko zanim ja kupilam i przyznam ze troche sie obawiam czy dam rade :( zobaczymy:)teraz jest tyle pieknych storczykow ze nie wiadomo co kupowac.pozdrawiam
Awatar użytkownika
anabell
100p
100p
Od: 18 gru 2011, o 10:54
Kontakt:

Post »

Nowości śliczne , szczególnie ten sabotek bardzo fajny ;:215
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
actus
1000p
1000p

Post »

dziekuje ,oby zakwitl u mnie:) zobaczymy jak to bedzie
actus
1000p
1000p

Post »

mam kilku nowych mieszkancow ktorych pragne Wam przedstawic :tan .to sie coraz powazniejsze robi ;:108 (mam na mysli moje cudowne uzaleznienie :roll: )1.hybrydka phal ktora pieknie kwitnie i mam nadzieje ze rozwinie wszystkie paczki Obrazek 2.prezent ok kolegi :D Obrazek i dzis upolowalam moje kochane miniaturki ,sa sliczne naprawde Obrazek a tak wygladaja z bliska Obrazek http://images40.fotosik.pl/1925/e29a74c42de145a3med.jpg [/IMG][/URL] ObrazekObrazek i jeszcze klinika w ktorej na razie nic sie nie dzieje.moze ktos ma jakies sugestie co do reanimacji?moze cos zle zrobilam?Obrazek teraz czekam na moje bobaski ktore powinny sie zjawic w srode lub czwartek ,same rarytaski ;:138 .pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”