Moja skromna kolekcja
Re: moja skromna kolekcja
dziekuje za mile komentarze.juz jestem uzalezniona:)pozdrawiam
- anabell
- 100p
- Od: 18 gru 2011, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:

jak to dobrze byc wsrod ludzi ktorzy rozumieja to "zboczenie" 

Storczyki piękne, ale masz tempo kobito! 

-
- 100p
- Od: 5 lut 2012, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj, to pierwsze(czerwone z żółtym środkiem), to Burrageara "Nelly Isler", a przynajmniej bardzo do niej podobna

Drugiego niestety nie znam, ale wygląda bardzo ładnie - jakie duże ma kwiaty? Może też pachnie? Nelly Isler pachnie, wypełniając cały pokój słodkim zapachem(u mnie zapach zauważyłem dopiero po kilku, czy kilkunastu dniach od zakwitnięcia)

Pozdrawiam, Jakub.
Uwaga: Post może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych, oraz wiele substancji uznawanych za niebezpieczne - wskazana ostrożność!
Uwaga: Post może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych, oraz wiele substancji uznawanych za niebezpieczne - wskazana ostrożność!
ta czerwona pachnie pieknie,i dziekuje za identyfikacje.tak druga ma kwiaty wielkosci takiej samej jak czerwona.jest cudowna ,niestety bezzapachowa:)
Chcialabym dzis przedstawic Wam moich nowych mieszkancow
na poczatek moj krol ,ktorego uwielbiam
,hybrydka cambrii ktora zachwycila mnie swoimi pieknymi kwiatami
,dendrobium
i biedna wymizerowana "krowka" ktora kupilam w markecie z przeceny ,mam nadzieje ze mi sie odwdzieczy kiedys:)
to tyle z nowosci ,reszta ma sie dobrze jak na razie
.marzy mi sie MM,nie moge nigdzie znalezc u siebie.patrzylam w necie i tez nic.moze sie orientujecie czy ktos na forum prowadzi sprzedaz wysylkowa?będę bardzo wdzieczna.pozdrawiam serdecznie

Sabotek piękny, czy to Twoje domowe kwitnienie? A Wandzie też pięknie się prezentują, szczególnie z taką ilością korzonków:) Będziesz miała teraz sporo pracy z kąpielami 

Pozdrowienia, Marta G.
mój mały bzik
mój mały bzik
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
Witaj
Nowości są przepiękne,gratuluje udanych zakupów
Za takim sabotkiem kiedyś szalałem,teraz są inne... Cambria jest cudna,kiedyś chciałem taką bardzo mieć. Nowa Ascocenda super,myślę że to jakaś hybrydka Ascocendy Thai Peach
Mam nadzieję że poczytasz o ich uprawie i warunkach jakie potrzebują i w najbliższym czasie ci zakwitnie.
Pozdrawiam
Nowości są przepiękne,gratuluje udanych zakupów

Pozdrawiam
Pozdrawiam Mariusz3357
dziekuje za wpis madziu.sabotka dopiero kupilam wiec nie jest to moje kwitnienie.wandzia jest jedna:),byla w wazonie ale wolalam powiesic ,pielegnacja to sama przyjemnosc:):)pozdrawiammcus pisze:Sabotek piękny, czy to Twoje domowe kwitnienie? A Wandzie też pięknie się prezentują, szczególnie z taką ilością korzonków:) Będziesz miała teraz sporo pracy z kąpielami
-- 22 sty 2013, o 05:51 --
witaj i dziekuje za wizytkeMariusz3357 pisze:Witaj
.... Nowa Ascocenda super,myślę że to jakaś hybrydka Ascocendy Thai PeachMam nadzieję że poczytasz o ich uprawie i warunkach jakie potrzebują i w najbliższym czasie ci zakwitnie.
Pozdrawiam

- anabell
- 100p
- Od: 18 gru 2011, o 10:54
- Kontakt:
Nowości śliczne , szczególnie ten sabotek bardzo fajny 

dziekuje ,oby zakwitl u mnie:) zobaczymy jak to bedzie
mam kilku nowych mieszkancow ktorych pragne Wam przedstawic
.to sie coraz powazniejsze robi
(mam na mysli moje cudowne uzaleznienie
)1.hybrydka phal ktora pieknie kwitnie i mam nadzieje ze rozwinie wszystkie paczki
2.prezent ok kolegi
i dzis upolowalam moje kochane miniaturki ,sa sliczne naprawde
a tak wygladaja z bliska
http://images40.fotosik.pl/1925/e29a74c42de145a3med.jpg [/IMG][/URL] 
i jeszcze klinika w ktorej na razie nic sie nie dzieje.moze ktos ma jakies sugestie co do reanimacji?moze cos zle zrobilam?
teraz czekam na moje bobaski ktore powinny sie zjawic w srode lub czwartek ,same rarytaski
.pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie