No to
Jolcia wywołałaś mnie z jaskini

Jasne, że wszystkim dziękuję
Henryku jestem bardzo szczęśliwa, że zawitałeś do mojego nowego wątku, pamiętam o towarzyszu dla mojego kaktusa.
Aniu - neo01 witam Ciebie serdecznie w swoich progach, czuj się jak u siebie
Agatko pomimo że mam już mało miejsca w ogrodzie, przypołudnika nie może zabraknąć w tym roku. Co więcej, kupiłam jeszcze nasionka Osteospermum, które moim zdaniem jest podobne do przypołudnika
Witaj
Krystianie, cieszę się, że podoba Ci się u mnie

Ja Twojego wątku jeszcze nie widziałam ale wkrótce zajrzę na pewno.
Tereniu kochana, skoro mogę zanudzać takimi fotkami to w tym roku ich (mam nadzieję) nie zabraknie

Dziękuję za miłe słowa
Elciu dziękuję, że wpadłaś do mnie
Krysiu 
Kiedy będzie koniec zimy? Oby szybko... Zauważyłam, że zima się zawsze bardzo dłuży... Wiosna leci szybko a lato to już szczególnie... Wkopałam na jesień kilka nowych piwonii od forumków, jestem ciekawa, czy się przyjęły
Iwonko ślicznie Ci dziękuję

Właśnie, że załapałaś się na pierwszą stronę
Iwonko-Heliofitko specjalnie dla Ciebie wybiorę zaraz jakieś stare fotki fiołków

Póki co, moje fiołki śpią grzecznie a zmarniał tylko Red Lantern. Jestem z nich bardzo dumna

Maluszki również żyją i rosną powoli, nie marudzą. Liczę więc na rychłą wiosnę, coby powystawiać za okno "zwykłe" kwiatuszki i porozsadzać fiołkowe dzieciaczki do doniczek. Póki co nie mam miejsca
Monia dziękuję Ci bardzo za miłe słowa, moje zbiory nie mogą się jednak równać do roślin z Twojego balkonu! Pamiętam o episciach, na razie wszystkie żyją
Witam serdecznie również
Kasię, Dorotkę, Izę, Ewę, IwonkęD oraz Agę 
Czujcie się dziewczyny jak u siebie.
Beatko impreza to się zacznie na dobre dopiero na wiosnę
Aniu-Franiu, Kasiu-Labko zapraszam tak często, jak sobie życzycie
W ogóle strasznie mi miło, że tyle osób do mnie wpadło