Witaj Marysiu, cieszę się, że jesteś

Izuniu dziękuję za miłe słowa
 Zdjęcia w większości odgrzewane, mój ogródek niewielki więc i wszystko pokazuję na bieżąco, dlatego też postanowiłam zamknąć wątek na wiosnę, nie chciałam Was zanudzać tymi samymi widokami...... no ale przecież nie mogłam już bez Was wytrzymać
  Zdjęcia w większości odgrzewane, mój ogródek niewielki więc i wszystko pokazuję na bieżąco, dlatego też postanowiłam zamknąć wątek na wiosnę, nie chciałam Was zanudzać tymi samymi widokami...... no ale przecież nie mogłam już bez Was wytrzymać   
 Martuś kochana, dziękuję
 Mam nadzieję, że nie zanudzę Was powtórkami
 Mam nadzieję, że nie zanudzę Was powtórkami   
 Witaj Jagódko
 Faktycznie już coraz bardziej tęskno do ciepełka, słoneczka i spacerów po pachnącym rozgrzanym ogródku, ale już teraz to szybciutko zleci, już wiosna za progiem
 Faktycznie już coraz bardziej tęskno do ciepełka, słoneczka i spacerów po pachnącym rozgrzanym ogródku, ale już teraz to szybciutko zleci, już wiosna za progiem   
 Krysiu witaj

Dziękuję za miłe słowa
 mój ogródek taki nieco buszowaty, ale ja kocham taką obfitość i różnorodność
  mój ogródek taki nieco buszowaty, ale ja kocham taką obfitość i różnorodność  
  Różyczek mam niewiele, tak jak pamiętasz wiele straciłam zeszłej zimy i tak bardzo mi było przykro z tego powodu, że postanowiłam więcej nie dosadzać, miejsca po nich bardzo szybko zapełniły się..... teraz już mi przeszło....ale już nie mam miejsca, żeby coś dosadzić.... W tej chwili zostało mi może 40 krzaczków.....a może nawet mniej....
Aniu bardzo się cieszę że jesteś
 , mam nadzieję, że nie znudzą się Wam  znane już widoczki....
 , mam nadzieję, że nie znudzą się Wam  znane już widoczki....

, śliczne widoki.
 , śliczne widoki.
 Dlaczego nie trąbisz wszem i wobec  , że otworzyłaś wątek ogrodowy ?
  Dlaczego nie trąbisz wszem i wobec  , że otworzyłaś wątek ogrodowy ?

Szachownice oczywiście też ładne.
  Szachownice oczywiście też ładne.