Witajcie
mm-complex Danuś - dziękuję. A szydełko to moja wielka pasja - uwielbiam tworzyć i bardzo chętnie podzielę się swoim doświadczeniem... choć ja jestem samoukiem...
leszczyna Witaj i zapraszam...
doromichu ostatnio pogoda bardzo nas rozpieszcza i tak się zastanawiam, że chyba dobrze , że zrobiłam śnieżne fotki , bo kto wie czy jeszcze tej zimy spadnie śnieg?...
E-mienta Dziękuję za miłą wizytę i życzenia. Zapraszam...
aage Tak prawdę mówiąc to ja nie opuściłam forum ani na chwilę ... każdego dnia tutaj zaglądam tylko czasami milczę

... chyba jakaś mało rozmowna jestem
survivor26 Pati ja dopiero od kilku dni mam bloga ... dawno już chciałam zebrać w jednym miejscu wypociny moich rąk ale dopiero teraz jakoś temu podołałam...
Sosenki4 Witam i dziękuję... Jakoś tak mnie naszło, by zrobić ładny wstęp. Każdy gość wchodząc na pierwszą stronę naszego wątku będzie miał cztery pory roku z naszego ogrodu w skrócie.
AGNESS Lubię oglądać zdjęcia z ogrodów , które pokazują całe rabaty i kompozycje roślinne. Sama też staram się pokazywać szersze ujęcia. A kolaże mi w tym pomagają...
A mój blog... nic wielkiego tam nie opisuję jestem raczej milczkiem ...ale chciałam w jednym miejscu zgromadzić fotki z efektami pracy mych łapek...Zapraszam.
wanda7 Wandziu witaj ... ja też tak mam ,że zaglądam tu i tam ale cichcem
Pozdrawiam Jola.