Pół dnia mnie tylko nie było O 6stej, jak patrzyłam nic, a teraz 2ga strona...
Ty doskonale wiesz, jak ja lubię Twoje różyczki i kompozycje z nimi. Nie mogłabym sobie zatem odpuścić Twoich wspomnień - moich inspiracji
Ja też lubię wszystkie Twoje róże Maju i ich towarzystwo ale będę czekała na głęboką czerwień i bordo, bo kilka takich jeszcze potrzebuję na tył rabaty.
Dorotko-Keetee, Majeczko-edulkotku, Aniu-Sweety, Heniu cieszę się, że Was tu nie zabraknie ?
Ogrzewajmy i umilajmy sobie wzajemnie te dni, a wiosna nas szybciutko zaskoczy?
Aniu, ja już nie mogę się doczekać Twoich kolorowych rabatek. Ciekawa jestem co nowego nam zaserwujesz od wiosny.
Heniu u mnie tej głębokiej czerwieni nie za wiele, a róż w odcieniu bordo nie miałam. Dopiero coś tam pojawi się w przyszłym sezonie.
Zgodnie z zapowiedzia cd. zdjęć z 25 maja, oj znudzą się wam
Witaj Majeczko. Dzięki Tobie i ja może będę miała przyjemność cieszyć się kwiatami Chipka. Już zawitał na mojej rabacie tylko czy przetrzyma zimę... zobaczymy. Swoimi opisami i zdjęciami powodujesz wielkie zakupy u większości z nas Powinni Tobie odpalać procencik od sprzedaży
Majeczko i ja przybiegłam oglądać Twoje pięknotki, patrząc na te zdjęcia wydaje się, że wiosna tuż tuż i choć jeszcze daleko to z każdym dniem bliżej i nadzieja, że jeszcze troszkę i znów będziemy oglądać je na żywo.
Cześć Asiu-Daffodil, Aniu-Sweety, Moinikwity, Justynko_gl, Alicjio, Ewciu-majowa, Ilonko bardzo się cieszę, że jesteście.
Jak tylko znajdziecie chwilkę, zapraszam na oglądanie umilaczy .. w dalszym ciągu z 25 maja
Maju Chipek jest bardzo fotogeniczny i ja też dosłownie w każdej fazie rozkwitania robiłam mu fotki,oderwać się nie mogłam,także rozumiem Twoją fascynację
Petunie śliczne zestawienie