[quote="justus27"]Piękne zdjęcia Roisz swoim podopiecznym ;)
Wcale nie tak ciasno Masz na parapecie kuchennym. Ja bym tam zrobiła podwójny rząd fiołków
Na oncidium na 100% Masz pędzika
Znasz jego kolor?[/quote]
No na parapecie kuchennym już ciasnawo. Pozmieniałam troszkę, storczyka przestawiłam do innych , trochę dodałam

Myślę , że jakieś maluchy w doniczkach jeszcze tam wrzucę :p Albo... miejsce będzie czekało na maluchy na wiosnę , jak będę robiła odnóżki na balkon

Już bym chciała wiosnę
Oncidium kolor żółty podobne do
sweet sugar. Parapet ze storczykami nie jest jeszcze zapchany
Jutro wrzucę 2 fotki nowych domowników. Wzięłam od babci begonię i grudniówkę (przydałoby się ją przesadzić do innej ziemi ale pora nie taka). I wykopałam jedną naparstnicę i wsadziłam kolo balkonu. Zobaczymy czy mi przezimuje. Bardzo lubię naparstnice bo one uwielbiane są przez bąki, a ja te owady wręcz uwielbiam oglądać
elfik22 --> doniczki/żółwiki - uwielbiam je , nie wiem czemu ale nie tylko ja je uwielbiam , w nich FANTASTYCZNIE rosną i kwitną mi fiołki. Nie wiem czy odpowiada im materiał, z których te doniczki są zrobione , czy może to , że woda w nich stojąca jest jakas lepsza. A może jedno i drugie. Niestety tanie nie są , a i miejsca troszkę zajmują , ale są na prawdę urokliwe