Ania te doniczki od M to po prostu cud, normalnie są przepiękne wielkie brawa dla M za dobry gust no i oczywiście Ci ich zazdroszczę ale jak mówisz, że drogie to chyba nie poproszę o namiary na sprzedawcę a i lokatorów do nich wybrałaś idealnych te sedum to sedum mexicanum.. też mam nie wiem, czy nie od Ciebie przypadkiem Twoje piękne, zdrowe, gęste... moje już nie takie wczoraj musiało się odmłodzić
Jasiu, imieniny za rok też będą
Aguś, ja właśnie znalazłam tańszego sprzedawc,e żeby sobie coś w tym stylu dokupić
Co do sedum to ja swoje cały czas odmładzam, w przeciwnym razie żółknie od spodu i robi się niezbyt ładny
a tak i ja mam ładną roślinkę i jeszcze sporo osób w koło
AnnaAgnieszka pisze: znalazłam tańszego sprzedawc,e żeby sobie coś w tym stylu dokupić
no dobra, podaj namiary... poślinię się chociaż
ja sedum wiedziałam, że trzeba odmładzać, podcinałam je cały czas, ale przekonałam się w końcu (po roku ), że czasami to należy tak na całego ogołocić więc pocięłam sobie nowe szczepki i teraz czekam aż urosną
Mi najbardziej przypadła do gustu potrójna doniczka. Niestety gdybym nawet ją miała, stawiając na podłodze musiała bym się liczyć z tym, że moje słodkie , malutkie szkodniczki yoreczki poobrygzały by roślinki
Aniu gdzieś zgubiłam twój wątek.
Zjawiam się za to w nowym. Postaram się już nic nie gubić.
kaktusik ma piękny różowy wianeczek na głowie.
Kwietnik od m bardzo piękny. Pogratulować mu gustu.
Kamilo, doniczka stała na podłodze tylko na czas robienia zdjęcia
Henryku, wygooglowałam Twoją nazwę i oczywiście zgadza się z moją ślicznotką
Aniu to nie Ty mnie zgubiłaś tylko ja się zagubiłam na rok czasu
Okno z roślinami przecudne , stojak z doniczkami bardzo ciekawy i do tego efektowny , podoba mi się roślinki oczywiście też i paczuszki wypasione super