Mój ogród.
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój ogród.
Oglądaj, ile tylko chcesz
I ja będę...

- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj jedno drzewo mam-śliwkę węgierkę troszkę malin,porzeczki i agrest.Ale masz rację zaczynałam od zera najpierw budowa domku a potem ogródeczek.Zaczęłam sadzić od pięciu lat i tak do dziś ciągle coś dosadzam.Działka spora więc mogę szaleć:))Pozdrawiam Wiolabejka1970 pisze:Wiola-dobrze zgaduję imię?masz taką mnogość kwitnących roślin,że dopiero jak przeglądałam zdjęcia (chyba po raz piąty),to zorientowałam się ,że praktycznie nie masz drzew,a przynajmniej nie duże!Czyżbyś zaczynała od szczerego pola?Napisz jak długo masz swój ogród,bo efekty,że ho,ho
![]()
![]()
![]()
Bejka
-- 11 lip 2012, o 21:34 --
Bardzo proszę.Na dniach wstawię floksy, które prześlicznie pachną.sweety pisze:Oglądaj, ile tylko chceszI ja będę...

- sweety
Znam, znam ten zapach... Przed domem mojej ukochanej Babci rosły białe, ciemno i jasnoróżowe
Ja także mam ich pięć rodzajów (cztery mam na zdjęciach na forum, bo piąty - zasadzony w tym roku - jeszcze niestety
nie zakwitł).

- wiolamanka
dzięki Natko.Masz cudowną chryzantemę skandynawską czy to może bylinka?bebeluch pisze:mi się też bardzo u Ciebie podoba
- wiolamanka
[quote="sweety"]Znam, znam ten zapach... Przed domem mojej ukochanej Babci rosły białe, ciemno i jasnoróżowe
Ja także mam ich pięć rodzajów (cztery mam na zdjęciach na forum, bo piąty - zasadzony w tym roku - jeszcze niestety
nie zak
witł).[/quo
Muszę oddać Tobie szacuneczek kobietko masz o jeden rodzaj floksika więcej niż ja a chodzi o biały powiem szczerze widzę poraz pierwszy.Przejrzałam sobie spokojnie Twoje rabatki i powiem tak miałaś rację,ze lubimy te same klimatki i rabatki.Mam prawie wszystko co Ty z wyjątkiem irysków brązowych i zawilca japońskiego nie trafiłam jeszcze.

witł).[/quo
Muszę oddać Tobie szacuneczek kobietko masz o jeden rodzaj floksika więcej niż ja a chodzi o biały powiem szczerze widzę poraz pierwszy.Przejrzałam sobie spokojnie Twoje rabatki i powiem tak miałaś rację,ze lubimy te same klimatki i rabatki.Mam prawie wszystko co Ty z wyjątkiem irysków brązowych i zawilca japońskiego nie trafiłam jeszcze.
- sweety

- wiolamanka
To na pewno z upływem czsu wszystko się tak rozrośnie i jak zakwitnie to nie wyjdziemy z podziwu.Ja zaczynając ogród byłam zielona jak te bylinki pewne gatunki miałam zle posadzone i trzeba było przesadzać ale teraz nabrałam rumieńców jast oksweety pisze:![]()
![]()
A ja na białego polowałam od zeszłego roku i właśnie dziś jest ten dzień, kiedy się udało
![]()
![]()
Na razie malutki, ale w przyszłym roku zmężnieje

Miałam kilkanaście ślicznych chryzantem no i miały być bylinowe ale tej zimy nie wytrzymały i nie mam ani jednej , już się nie kusze na ich piękno 

Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- wiolamanka
Pytałam bo taki sam los spotkałm moje chryzanyemy 3 lata temu i całkiem zrezygnowałam z nich mam tylko kilka odmian astrów jesiennych.bebeluch pisze:Miałam kilkanaście ślicznych chryzantem no i miały być bylinowe ale tej zimy nie wytrzymały i nie mam ani jednej , już się nie kusze na ich piękno

- wiolamanka
Re: Tawułki
Widzę, że nie tylko ja jestem "tawułkowo zakręcona". Będę tu zaglądać.
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- wiolamanka
- sweety
Ależ piękne floksiki 

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiolu piękny duży kolorowy ogród,podziwiam ,ja dopiero zaczynam w swoim mini ogródeczku też bym chciała mieć dużo kwiatów w swoim mini ,lecz to nie możliwe ze względu na te 5 arów bo chcę mieć też warzywka pozdrawiam Gracha zapraszam do mini
- wiolamanka
Witaj Aniu.Jak wiesz brakuje mi białegosweety pisze:Ależ piękne floksiki