Witajcie Kochane! Cieszę się bardzo że zaglądnęłyście do mnie. Bardzo serdecznie Was witam, same wiecie ile to człowiekowi sprawia radości, mam nadzieję, że będziecie moimi stałymi gośćmi
Marysiu faktycznie podzielę Twoje zdanie, że las w pobliżu to skarb, ale to człowiek chyba docenia dopiero z czasem. Mam nadzieję, że będziesz do mnie często zaglądać
Kasiu faktycznie najbardziej pracowity czas to już chyba za nami

jeszcze jest dużo pracy, ale człowiek musi mieć jakiś cel, żeby po jego osiągnięciu czuć radość i zadowolenie

Azalie i różaneczniki czują się u mnie bardzo dobrze (jak na razie)

, to chyba dzięki kwaśniej ziemi która jest praktycznie na całym ogrodzie i to właśnie te rośliny kwasolubne rosną najlepiej, różanecznik ma dopiero 2 lata (kupiłam go za 50 zł

- oczywiście w moim centrum

) a azalie sadziłam na wiosnę, co prawda nie były najmniejsze ale widać że bardzo im pasuje. Catalpa ma też 2 latka, rośnie pięknie i to moja perełka

Przycinam ją żeby była gęsta - a kwitnie cudnie

Pozdrawiam Cię Kasiu serdecznie
Eluniu przepraszam, że tak długo nie odpowiadałam, ale mieliśmy w rodzinie jakąś wirusówkę i było kiepsko

, ale nie zapomniałam oczywiście o Tobie

Widzisz Centrum Ogrodnicze obok grozi ciężkim nałogiem

Czemu mówiesz że kończy Ci się powoli pojemność w ogrodzie? Zawsze możesz coś przesadzać, dosadzać, kombinować, wymieniać itd

na wszystko można znależć miejsce
Gracha 
Cieszę się, że też masz swój kawałek raju, więć doskonale się rozumiemy jaką to sprawia radośc a jak sobie jeszcze trochę posłodzimy tu na FO to już

Zyczę Ci wytrwałości w tworzeniu i cudnych rabat, które dadzą Ci wiele radości

Zaglądaj jak najczęściej

Grażynko mieszkam na podkarpaciu