Czy jest planowana masakra na Polakach ? !!

Jak zachować doskonałe zdrowie, kondycję i urodę? Porady, zdrowa żywność, najlepsze przepisy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lis 2008, o 10:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Czy jest planowana masakra na Polakach ? !!

Post »

Nie wiem czy jest jakaś mądra recepta :?:
Ale
"Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.
Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem. Nie byłem przecież socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było."
Martin Niemöller
http://pl.wikipedia.org/wiki/Martin_Niem%C3%B6ller
Awatar użytkownika
-Iwona-
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 4 lut 2011, o 13:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Makabryczny plan szczepień? Czy to możliwe?

Post »

Piotr Bein - cz. 4. Szczepionki, pandemia, ludobójstwo
http://www.youtube.com/watch?v=7WYzvpM9jCE

Przepisy unieważniające konstytucję ?
cz. 1 http://www.youtube.com/watch?v=giqxJOoyg80

Oskarżeni o masowe szczepienia wywołujące depopulację globu -
http://iluminaci.pl/iluminaci/iluminaci ... acje-globu

http://www.youtube.com/watch?v=PP_4SEoz ... re=related

Większość wszystkich światowych korporacji skupia się tylko w kilkunastu rękach :!: :idea:
http://www.bibula.com/?p=13396
Rossynant
Konto usunięte na prośbę.
Od: 5 maja 2011, o 20:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

tomate pisze:Ale przecież nie można nikogo do jakichkolwiek szczepionek zmusić, to przeciwko prawom człowieka. ;:oj
Nie jesteśmy jakąś republiką bananową ;:14
Zaiste? ;:173 Owoż jak wypadamy w porównaniu - rankingi:

Długość życia - pomiędzy Brunei a Dominiką,
Dług publiczny - między Kenią a Argentyną,
Korupcja - ex aequo z Republiką Zielonego Przylądka, przed Puerto Rico,
Wolność gospodarcza - miedzy Trynidadem i Tobago a Kazachstanem,
Prowadzenie interesów:
ogólnie: miedzy Panamą a Ghaną;
założenie firmy: razem z Sudanem, za Namibią, przed Kamerunem;
budowlanka: między Burundi, a Libanem;
podatki: za Zimbabwe, przed Tanzanią,
handel zagraniczny: między Dominikaną, a Omanem;
umowy: Chile - Gambia;
upadłości: Senegal - Salwador.

Żeby choć banany nam rosły... :(

:wit
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polska_w_rankingach
X-A-9
---
Od: 24 gru 2009, o 12:54

Post »

To po co ciągle te krzyki że niż demograficzny, że za mało ludzi się rodzi, tu masowe ludobójstwo a tu krzyki o starzejących się społeczeństwach i że za mało ludzi, tego nie potrafię pojąć :roll: zresztą wątpie by niektóre państwa na to przystały, aby wymordować swoich obywateli, w ilości siła.
Awatar użytkownika
Administrator
---
Od: 28 gru 2006, o 10:35
Kontakt:

Post »

Przecież nikt przy zdrowych zmysłach się do tego nie przyzna - to oczywiste.

Lukier na wierzchu i kolorowo a pod spodem algorytm dobrze dopracowany - nietykalny. Czy mało takich procedur mamy , które są wprowadzane i to skutecznie, mimo, że ogrom społeczeństwa mówi NIE ! ! !
Masa ! ;:108
Wymieniać nawet nie zamierzam. Każdy widzi, jeśli tylko chce widzieć i wiedzieć. :idea:
Pozdrawiam.
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Admin.
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Adriano , bo to młodemu trudno pojąć . Młody ma wyidealizowane pojęcie o świecie i życiu .
Pewien wódz mówił do ludzi ,że mają jeść skromnie i dwa razy dziennie , pracować 12 godzin , na zabawę iść raz w tygodniu . Jednak ludzie podpatrzyli ,że on sam je 5 razy dziennie , pracuje 3 godziny , a bawi się codziennie . Przyszli z pretensjami , a na to wódz - wy nie patrzcie co ja robię , wy słuchajcie co ja mówię :D :wit
Rossynant
Konto usunięte na prośbę.
Od: 5 maja 2011, o 20:46

Post »

Adrian89 pisze:To po co ciągle te krzyki że niż demograficzny, że za mało ludzi się rodzi, tu masowe ludobójstwo a tu krzyki o starzejących się społeczeństwach i że za mało ludzi, tego nie potrafię pojąć :roll:
Też nie wiem (choć się domyślam). Dzieci się rodzą, ani w przedszkolach zmieścić :lol: Młodych za dużo, roboty dla nich nie ma (ileż mozna na "studia" posyłać); starzy mrą coraz to sprawniej, z braku leku.
"Te krzyki" dobiegają z jedynego słusznego źródła - ale nie każdy jest LEwicującym Młodym INteliGIEnteM ;:170

Warto zaś przemyśleć znaczenie słowa "biuro-kracja" (gr. kratós 'siła, moc; władza' :wink: )
:wit
X-A-9
---
Od: 24 gru 2009, o 12:54

Post »

Jednak nadal nikt nie odpowiedział co dalej, wiemy o tej masakrze na ludziach i? i nic?
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

Co dalej ?
Sam sobie odpowiedz. Dalej wszystko przebiegnie zgodnie z planem.

Teraz nic nie zrobisz, nawet nie możesz zaprotestować ponieważ synchronicznie zablokowane zostały demonstracje oraz nałożone bardzo wysokie kary finansowe za organizację i udział, jeśli nie będzie to zgodne i zatwierdzone przez urzędników :;230 (zgodnie z wytycznymi ) nie pokryje się z ..itd itp (sami poczytajcie ). :arrow: Link

Chętnie kupiłbym za spryt dużego szampana, tym co tak ładnie to zaplanowali. Moje gratulacje za inteligencję a w zasadzie za zdolność przewidywania reakcji społeczeństwa. Ale im nie kupię , wypiję sam , jak mi się uda uciec spod przymusowej strzykawki ;:223

Pozdrawiam, spokojnie oczekując na pretekst czyli zagrożenie pandemią, myślę, że to kwestia kilku tygodni. Teraz to już z górki.
Admin.
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tutaj jeden ze sposobów próby zatrzymania tej antypolskiej ustawy
http://wyszperane.nowyekran.pl/post/674 ... zepieniach
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

Dla niedowiarków przygotuję dziś linki do zewnętrznych dokumentów w języku angielskim i materiały filmowe,
iż szczepionki przygotowywane przez koncerny "na pandemię"..... mogę zawierać spreparowany genetycznie groźne fragmenty wirusa, niezwykle niebezpieczne dla pracy mózgu i naszego zdrowia i ostrzegające jednoznacznie przed ich przyjmowaniem ludzi "zorientowanych".

Jeśli ktoś napisze mi po zamieszczeniu tych informacjach, że to jakaś teoria spiskowa, to znaczy że nie chciało się nawet przejrzeć tychże dokumentów lub filmów mówiących o tym we wcześniejszych postach tego wątku.
:idea: :idea: :idea:

A nawet jeśli ktoś jest tak uparty i niechętny nawet w poznaniu dokumentów, wielu filmów na YouTube o tym alarmujących i zechce przyjąć ten typ szczepionek, to niech sam przyjmie , ale nie ma najmniejszego prawa zmuszać do przyjmowania tych szczepionek innych ludzi, którzy powinni sami decydować o swoim życiu i zdrowiu. :idea:

Każdy powinien mieć prawo decydować o tym, czy dany lek będzie brał lub nie, jeśli jest przekonany, że zaszkodzi mu a nie być zmuszanym fizycznie ! - (wprowadzono przymus bezpośredni w ustawie strona 16 i 27)

To jest moim zdaniem nieludzkie działanie i wbrew podstawowej wolności człowieka.

Nigdy wcześniej w moim życiu nie było takiej sytuacji aby ktoś zmuszał obywateli do brania pod przymusem pewnych leków i wprowadzał ustawy aby to zrealizować w myśl przepisów.
Admin.
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

tak czytam i czytam i nie wierzę, że nikomu nie nasunęło się takie pytanie - może o czymś nie wiem, ale czy nasza władza miłości ma może na stanie jakieś ekstra służby (ZOMO?) które będą w stanie zmusić 40 milionów obywateli do zaszczepienia sie na coś tam?

przypominam, mówimy o państwie z przerośniętą biurokracją, które np. nie jest w stanie poradzić sobie nawet z obywatelami wyłudzającymi zasiłki chorobowe...

Jak sobie to wyobrażacie technicznie?
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
mirzan
---
Od: 23 maja 2005, o 06:50

Post »

Tak samo,jak dawna władza zapraszała na przymusowe prześwietlenie klatki piersiowej raz w roku.
Przychodziło wezwanie na określony dzień,kto się uchylał,groziło kolegium.Tak to się znęcali nad
narodem.
Czarna ospa została zlikwidowana poprzez szczepienia.O skutkach szczepień można poczytać
w piśmie Nexus.Kiedyś wymieniłem tę nazwę,post został usunięty,bo przerażenie padło-na kogo?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

I ten obowiązek prześwietlenia co roku był, jak rozumiem, skutecznie egzekwowany?
na trzydziestu paru milionach obywateli?
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Bądźmy ZDROWI i piękni... jak nasz ogród”