KRYSTIANIE
wpadłam z rewizytą. Bardzo się cieszę że tak młodzi ludzie mają tak niepopularne dla większości młodzieży hobby. Witam Cię serdecznie wśród pozytywnie zakręconych. Twój ogród zapowiada się ciekawie, czekamy na więcej fotek. jeśli chodzi o mak, który Ci się u mnie spodobał to daj adres na pw a wyslę Ci ziarenka. rozsiejesz je a za rok nie dasz im rady. Jednak warto, są bardzo niespotykane
Witaj Krystianie.
Wpadłam z rewizytą i widzę same cudności. Po pierwsze, to fajnie że tak młody chłopak jest pozytywnie ogródkowo zakręcony.
Po drugie warzywka - same pyszności , a malinki - aż chciałoby się je zjeść.
Roślinki ozdobne- cudo. Trzymaj tak dalej.
Witam Krystianie
No no jak na taki wiek to naprawdę nic tylko chylić czoła i rozwijaj dalej swoje zamiłowanie do ogrodu!
Czy z malin jakieś przetwory robisz? Akurat skończyłam swoje przerabiać i czekam na chętnego coby kuchenkę ciut przetarł bo bryzgało
Krystianie nie martw się deszczem bo większość czekała na taką pogodę. Susz już dała się we znaki rolnikom.
Więc niech pada a czas można wykorzystać na zwiedzanie forumowych ogródków
Pozdrawiam cieplutko
nirali z malin niczego nie robię i to jest kłopot troszke bo nie jest ich za dużo ale jednak troche i sie marnuja
a z tym deszczem to jednak racja , już było bardzo sucho.
Cudnie , że tak młody człowiek interesuje się roślinami.
Rośnie nam nowy zastęp ogrodników.
Mój syn ma 22 lata i drugie jego imię to też Krystian.
Niestety zamiłowania do roślin nie ma po mamie.
Kiedy wyjeżdżam na urlop , pół dnia spędzam na robieniu i przyklejaniu kartek , co i jak podlewać.
Chętnie Cię adoptuję