Witaj
Piękne roślinki
Te, co są na zdjęciach to nie jestem na 100 % pewien więc nic nie mówię
Mój ogród trochę zdiczał po moim 2 tygodniowym pobycie w szpitalu
Pewka na 5 masz jukę. Gratuluję - ślicznie kwitnie - zatka Cię, gdy zobaczysz . Na 2 obstawiam migdałka - slicznie kwitnie prawda ? Na 3 chyba jeżówka albo marcinki ale nie jestem pewna. Tyle rozpoznałam
Zaglądam do Ciebie często bo jeszcze rok temu sama nie wiedziałam co mam
Taras - modernizacja przez mojego Małżonka dzis już prawie ukończony - tutaj dopiero podłoże i boki. Efekt końcowy będzie taki że wypełnieniem będą cegły z rozbiórki ułożone w jodełkę.
Efekt mojej poniedziałkowej pracy - obrzeże z cegły, powiększenie zakątka i wysypanie świeżej kory.
Juki na tym zdjęciu wyglądają dobrze, jednak z bliska strasznie- nie wiem co im się stało.. Są brązowe jakby je przesuszono. Może polecicie jak przywrócić je do zdrowia??
alejka kwiatów. niestety elewacja domq ochydna ale i w tym roku coś z nią zrobimy. Wczoraj zrobiłam obrzeże z cegły które po zakończeniu tarasu pokaże
Dużo pomysłów w głowie. Pomalutku idziemy do przodu. Pozostaje posprzątanie w środku bo w zimę mieliśmy lokatorów - myszki także wszystko trzeba sterylnie ogarnąć żeby Maluda mógł bezpiecznie bawić się na działeczce i w altance