A ja po upieczeniu odkrajam kawał najbardziej spieczonego spodu, żeby mnie nikt nie wyprzedził

. A najlepiej mi smakuje z samym masłem

.
Fajnie, że jesteś zadowolona

.
_________________________________________
Kapusta inaczej
Skladniki dla 2 osób:
- pół kapusty
- mięso ( wieprzowe, czy drobiowe, kto jakie lubi )
- słoik przecieru pomidorowego
- przyprawy ( sól, pieprz, ziele, liść, i co tam sobie można chcieć )
Kapustę pokroić w ćwiartki i gotować na wolnym ogniu w wodzie z solą I nie wycinać głąbów, żeby się kapusta nie rozpadła ).
Mięso podsmażamy na mocnym ogniu, dodajemy do kapusty, również pieprz, liść i ziele i razem gotujemy aż wszystko zmięknie. Pod koniec dolewamy przecieru pomidorowego ( ja daję cały słoik jak od dżemu swojego robionego ).
Jeśli jest za dużo wody to można trochę odlać. Gotowe jest, jak sos zgęstnieje.
