Jagódko teraz kolorków będzie z każdym dniem więcej....już lada chwila zaczną kwitnąć jesienne kwiaty- zimowity, chryzantemy, rozchodniki, coraz więcej wrzosów.....no i liście.......wszystkie drzewa i krzewy przybiorą bajeczne płonące barwy
Aniu 
Języczka jest teraz faktycznie najbardziej przyciągającą wzrok roślinką......taka masa wysokich pomarańczowych kwitów z daleka woła,, spójrz na mnie,,
Witaj
Andrzejku
I kolejny
Andrzejek 
witaj
Wiesiu Ciebie również serdecznie witam
Aguś dziękuję
Beatko większość moich hortensji już przebarwiona, jedynie Limelight trzyma biały kolorek....a niektóre młodziutkie wiechy kwiatów jeszcze seledynkowe
Aniu ja też uwielbiam widok języczki....to wspaniała intensywna barwna plama wśród zieloności schyłku lata. Aż żałuję, że nie bardzo mam miejsce w innej części ogrodu, żeby ja też posadzic, aby rozweselała ogródek swoją wesołą barwą ...
Witaj
Tajeczko
Pogoda jest faktycznie przepiękna....aż nie chce się wchodzić do domu....najchętniej całe dnie spędzałabym w ogródku....aż żałuję, że popołudnia muszę być w pracy.....tu siedzę, a marzy mi się herbatka na huśtawce wśród zieloności
Martuś i u mnie gorąco.....oby taka wspaniała pogoda była jeszcze dłuuuugo