Joasiu, zauważyłem kątem oka że te oczko jest w budowie, dlatego prosiłem o zdjęcia, może będę mógł Ci pomóc w jego wykończeniu lub doradzić jak uniknąć błędów (zerknij w stopkę postu do Poradnik). Piszesz, że wykończyłaś już brzegi kamieniami, a musisz je jeszcze uszczelnić. W takim razie, czym je chcesz uszczelnić, skoro brzegi już wykończyłaś.joannadabrowka pisze:Pawle,pozwól że pokażę ci oczko innym razem,na razie jeszcze nie skończyłam jest dopiero tylko betonem pokryte i na obrzeżach zrobiłam imitację kamienistego brzegu ,w tym roku jestem jeszcze za słaba żeby je uszczelnić, przekładam to na rok przyszły mam nadzieję że dam radę po udarze. Skalniaków jest kilka w sobotę zrobię fotki, pozdrawiam./
Teraz może trochę wskazówek dotyczących pisania na forum. Jeśli chcesz komuś odpowiedzieć na jego post, wtedy klikasz w oknie z postem na który chcesz od powiedzieć na ikonkę Cytuj znajduje się w prawym dolnym rogu okienka z postem. Otwiera Ci się okienko do edycji postu z tekstem do którego nawiązujesz. Za znacznikiem [/quote] - zamykającym cytat zaczynasz pisać swoją odpowiedź. Po jej napisaniu klikasz na Wyślij lub jeśli chcesz sprawdzić to co napisałaś na Podgląd. Tak właśnie zrobiłem nawiązując do Twego postu.
Jeśli nie nawiązujesz do żadnej wypowiedzi to klikasz w dolnym lewym rogu okna z wątkiem na ikonkę Odpowiedz i w otwartym oknie piszesz swój post i nie musisz uzupełniać tytułu, forum automatycznie uzupełni je tekstem z reguły jest to tytuł wątku z literami Re: przed treścią.