Prezentowany phal. niczego sobie
  Prezentowany phal. niczego sobie   na pewno jest bardzo samotny... ale znając życie, na pewno się to zmieni. Taki  jest już urok tego wspaniałego forum. Napisz Nam coś o Twojej storczykowej 'dumie' i o tym jak się nią opiekujesz
 na pewno jest bardzo samotny... ale znając życie, na pewno się to zmieni. Taki  jest już urok tego wspaniałego forum. Napisz Nam coś o Twojej storczykowej 'dumie' i o tym jak się nią opiekujesz  

Prezentowany phal. niczego sobie
  Prezentowany phal. niczego sobie   na pewno jest bardzo samotny... ale znając życie, na pewno się to zmieni. Taki  jest już urok tego wspaniałego forum. Napisz Nam coś o Twojej storczykowej 'dumie' i o tym jak się nią opiekujesz
 na pewno jest bardzo samotny... ale znając życie, na pewno się to zmieni. Taki  jest już urok tego wspaniałego forum. Napisz Nam coś o Twojej storczykowej 'dumie' i o tym jak się nią opiekujesz  
 ładny storczyk, życzę dalszych równie ładnych
  ładny storczyk, życzę dalszych równie ładnych  

prawdę mówiąc prawie na nie go nie zwracałam uwagi przez całą zimę stał w rogu okna....
 prawdę mówiąc prawie na nie go nie zwracałam uwagi przez całą zimę stał w rogu okna....  czym mniej na nie go zwracałam uwagi tym piękniej mi zakwitł.....no cóż widocznie tak lubią storczyki.....
 czym mniej na nie go zwracałam uwagi tym piękniej mi zakwitł.....no cóż widocznie tak lubią storczyki.....  Z czasem kolekcja się powiększy ....mam już upatrzone przyszłe nabytki! Ten piękny okaz otrzymałam 3 lata temu w prezencie urodzinowym!
 Z czasem kolekcja się powiększy ....mam już upatrzone przyszłe nabytki! Ten piękny okaz otrzymałam 3 lata temu w prezencie urodzinowym!