Mam problem ponieważ moja klientka wybrała sobie katalpę aurea zaszczepioną na wysokim pniu ale jak przyszło do odbioru kolor liści się zmienił na zielonkawe i włascicielka szkółki była zdezorientowana i twierdzi, że katalpa nie powinna zmienić koloru liści.
Sama jestem teraz skołowana więc proszę osoby posiadające złote katalpy o pomoc w wyjaśnieniu tejże zagadki

.
 .

) jak zbiorę owoce, to daję je do foliówki i do lodówki na zimę. wiosną wysiewam na zagonie w tunelu. jak wysieję na początku maja, to po 2-3 tygodniach wyłażą. rosną bardzo szybko. 2 letnia katalpa potrafi mieć ponad 2 metry.  Jeśli chodzi o to ile wyjdzie złotych siewek, to zależy od szczęścia. Ja w tym roku mam około 30% złotych, reszta zielone.
 ) jak zbiorę owoce, to daję je do foliówki i do lodówki na zimę. wiosną wysiewam na zagonie w tunelu. jak wysieję na początku maja, to po 2-3 tygodniach wyłażą. rosną bardzo szybko. 2 letnia katalpa potrafi mieć ponad 2 metry.  Jeśli chodzi o to ile wyjdzie złotych siewek, to zależy od szczęścia. Ja w tym roku mam około 30% złotych, reszta zielone.