Mogłabym patrzeć godzinami na takie zdjęcia...

Wszak zdjęcia robione telefonem i nie oddające w całości całej krasy moich maluchów, to i tak postaram na przyszłość cieszyć Wasze oczy
 Wszak zdjęcia robione telefonem i nie oddające w całości całej krasy moich maluchów, to i tak postaram na przyszłość cieszyć Wasze oczy  

Byłam dzisiaj 'tak po drodze' przypadkiem w LM... tylko na chwilę, choć zajęło mi to tylko dłuższą chwilkę  :roll Kwiatuszki jak zawsze mieli te same, ale wychodząc patrzę... a tu taka mała, schowana gdzieś głęboko Kropeczka
  Byłam dzisiaj 'tak po drodze' przypadkiem w LM... tylko na chwilę, choć zajęło mi to tylko dłuższą chwilkę  :roll Kwiatuszki jak zawsze mieli te same, ale wychodząc patrzę... a tu taka mała, schowana gdzieś głęboko Kropeczka   miłość od pierwszego wejrzenia
  miłość od pierwszego wejrzenia   Miałam dużo szczęścia bo nie dość, że jedyna, 3 pędowa, piękna, zdrowa to jeszcze okazyjnie tania - 20zł
 Miałam dużo szczęścia bo nie dość, że jedyna, 3 pędowa, piękna, zdrowa to jeszcze okazyjnie tania - 20zł    Jedyny mały defekcik to 1 opadnięty płatek.
 Jedyny mały defekcik to 1 opadnięty płatek. 

Kolorek na jaki ostatnio poluję ;)
 Kolorek na jaki ostatnio poluję ;)

cukiereczek i kropeczka wspaniałe okazy
 cukiereczek i kropeczka wspaniałe okazy  zobaczysz im dłużej tu będziesz tym więcej chciejstw storczykowych  Cie dopadnie
 zobaczysz im dłużej tu będziesz tym więcej chciejstw storczykowych  Cie dopadnie 

Co do chciejstw to mam ich strasznie dużo... chyba za dużo
  Co do chciejstw to mam ich strasznie dużo... chyba za dużo   jakbym była na tyle bogata to kupiłabym sobie całe storczykarium w Łańcucie
  jakbym była na tyle bogata to kupiłabym sobie całe storczykarium w Łańcucie  

To może obrabujmy jakiś bank?
  To może obrabujmy jakiś bank?