nie mam nic przeciwko kiedy jest zdecydowanie cieplej niż teraz

to bardzo miły komplement
  to bardzo miły komplement

W pierwszej chiwli oglądając fotki pomyślałem sobie:" Jaaaa, ale wielki ogród!", a dopiero później przeczytałem ile ma naprawdę. Sprawia wrażenei dużo większego
 W pierwszej chiwli oglądając fotki pomyślałem sobie:" Jaaaa, ale wielki ogród!", a dopiero później przeczytałem ile ma naprawdę. Sprawia wrażenei dużo większego 

ja napisałem tak i zaglądam d Twojego ogrodu
 ja napisałem tak i zaglądam d Twojego ogrodu  powtórzę za Pawłem sprawia wrażenie znacznie większego, ale to już może i umiejętność właściwego planowania daje Ci przewagę
 powtórzę za Pawłem sprawia wrażenie znacznie większego, ale to już może i umiejętność właściwego planowania daje Ci przewagę  nie obyło się u Ciebie bez strat po ostatnich chłodach, no ale to już może nie roztrząsajmy ;) dodam tylko, że u mojego sąsiada kiwi każdego roku jest dla mnie powiewem totalnej egzotyki w naszym klimacie, więc świetna sprawa
 nie obyło się u Ciebie bez strat po ostatnich chłodach, no ale to już może nie roztrząsajmy ;) dodam tylko, że u mojego sąsiada kiwi każdego roku jest dla mnie powiewem totalnej egzotyki w naszym klimacie, więc świetna sprawa  w Twoim ogrodzie sporo kwiatów, wspaniałe róże, floksy, powojniki, ale i wiele innych
 w Twoim ogrodzie sporo kwiatów, wspaniałe róże, floksy, powojniki, ale i wiele innych  pięknie
 pięknie 

dziękuję
 dziękuję