Z Elfowej krainy storczyków III cz. ;))
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Z Elfowej krainy storczyków III cz. ;))
Justynko jestem i ja
i podziwiam słoneczne kwitnienia i dorodną vandzię i maleńką sieweczkę niech rosną i cieszą

Justynko, melduję się by Cię nie zgubić
Mam nadzieję, że z trzecią częścią wątku zawita do nas wszystkich w końcu wiosna

Mam nadzieję, że z trzecią częścią wątku zawita do nas wszystkich w końcu wiosna

- marwes
- Od: 28 lip 2010, o 09:50
Justynko gratuluję wytrwałości i weny twórczej
która Cię nie opuszcza dzięki czemu jestem jednym z wielu forumowiczów którzy mogą zagościć w 3 części Twego wątku storczykowego.
Przepiękne kwitnienie w słońcu ,a wiosennej temperatury to tylko można pozazdrościć.

Przepiękne kwitnienie w słońcu ,a wiosennej temperatury to tylko można pozazdrościć.
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Darku- ta wiosna chyba zapomniała o nas w tym roku...Trzeba będzie jej przypomnieć, że już czas przybyć w nasze, skromne progi..
Lucynko- witaj milutko u mnie ;)
Dusiu- a Widzisz niby te same kwitnienia ciągle, ale pokazane "inaczej: i cieszą oczy i duszę
Arlet- cieszę się znów Zawitałaś do mnie
Martuś- tylko zimowa porą tak dużo piszę, bo mój ogród wtedy śpi.
Petro- marzę o pierwszym kwitnieniu mojej Ascocendy. Mam nadzieję, że w tym roku zakwitnie
Kasiu- witaj miło. Cieszę się, że tu Jesteś.
Sylki- chyba się rozpędziłam storczykowo. Zatem wiedzy przybywa i...podopiecznych też
Henryku- witaj. Obyś Miał rację z tą wiosną
Mis20- taa...kwitną 3 sztuki, reszta chyba jeszcze śpi...
Nieinna- Ja sama nie mogę nadążyć za moimi storczykami... Może w tym tygodniu przyjadą kolejne nowości
Celinko- ale byłoby miło, gdyby się spełniły Twoje slowa. Do tego jeszcze pędzik na Ascocendzie i...będę w siódmym niebie
Maziuke- Obyś Miała rację. Drugą część zaczynałam początkiem jesienii i...była piękna i długa. Teraz zaczynam wiosennie i oby ta wiosna również była piękna.
Marku- dziękuję za miłe słowa. Do Ciebie też lubię zaglądać i czasami, po cichtko, myszkuje po Twoim wątku. To tu tam zaglądam i podziwiam ;)
Myślę, że III część dotrwa do jesieni hihi...
Lucynko- witaj milutko u mnie ;)
Dusiu- a Widzisz niby te same kwitnienia ciągle, ale pokazane "inaczej: i cieszą oczy i duszę

Arlet- cieszę się znów Zawitałaś do mnie

Martuś- tylko zimowa porą tak dużo piszę, bo mój ogród wtedy śpi.
Petro- marzę o pierwszym kwitnieniu mojej Ascocendy. Mam nadzieję, że w tym roku zakwitnie

Kasiu- witaj miło. Cieszę się, że tu Jesteś.
Sylki- chyba się rozpędziłam storczykowo. Zatem wiedzy przybywa i...podopiecznych też

Henryku- witaj. Obyś Miał rację z tą wiosną

Mis20- taa...kwitną 3 sztuki, reszta chyba jeszcze śpi...
Nieinna- Ja sama nie mogę nadążyć za moimi storczykami... Może w tym tygodniu przyjadą kolejne nowości

Celinko- ale byłoby miło, gdyby się spełniły Twoje slowa. Do tego jeszcze pędzik na Ascocendzie i...będę w siódmym niebie

Maziuke- Obyś Miała rację. Drugą część zaczynałam początkiem jesienii i...była piękna i długa. Teraz zaczynam wiosennie i oby ta wiosna również była piękna.
Marku- dziękuję za miłe słowa. Do Ciebie też lubię zaglądać i czasami, po cichtko, myszkuje po Twoim wątku. To tu tam zaglądam i podziwiam ;)
Myślę, że III część dotrwa do jesieni hihi...
Witaj Justynko w III cześci Twojego wątku
. Gratuluję wytrwałości w hodowli tych pięknych kwiatów jakimi są storczyki
. Przepraszam, że dopiero teraz się wpisuję, ale najpierw musiałam przeczytać II część 

Pozdrawiam,
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
Witaj Justynko dopiero się wpisuję...przeglądałam Twoje wcześniejsze wątki....podziwiać 

Justynko i ja wskoczyłam do Twojej kolejnej części fajnie się zaczyna czuć juz wiosnę 

Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
Justynko spóźniona ale wreszcie dotarłam
do nowego wątku by móc podziwiać wspaniałe kwitnienia i nowe postępy w przyrostach

Zapraszam...
i pozdrawiam..
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
I ja się wpisuje do 3 części-nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć Justynko 

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Justynko zaglądam cały czas tylko nie zawsze miałam czas aby coś napisać.
Zakupy hojowe zrobione więc teraz chyba będę miała więcej czasu. 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pędzisz z szybkością światła!! W zachodzącym słońcu wygladają bajecznie. 

- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Justynko, wpraszam się w kolorowe progi trzeciej części Twojego wątku 

Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
To i ja biegnę się przywitać w III części .
Piękne kwiatuszki w kąpieli słonecznej ,aż miło
Piękne kwiatuszki w kąpieli słonecznej ,aż miło

- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Kasiu01- witaj milutko w moich, skromnych progach. Druga część w pewnej mierze już nieaktualna jest. Część falkowych hybryd i sadzonka Vandzi opuściła właśnie dziś moją kolekcję.
Teraz będzie kolejny etap...zamiast nich pojawią się: masdevallie, sabotki i katleje
Auspex- dziękuję w imieniu orchidei. Staram się, by kwiatuszki miały, jak najlepsze waunki. Marzę o pierwszym kwiatuszku na katlejce, masdevallii i...sabotku
Goska1307- wiosna się zaczyna, więc pewnie nowe korzonki, listeczki i może nowe pędziki się pojawią wnet...
Syljed- witaj miło. Kolejne fotki będą...poniżej
Arlet- hihi...ja zaczynam zakupy hmm...około - fiołkowe
i ogrodowe. Ale tu też bywam, to już "nałóg"
Grażynko- to był ostatni moment, by im zrobić fotki. Dwa dni później wszystkie kwiatki uschły, ale pędziki się przedłużają, więc nadal będą cieszyć moje i Wasze oczy
Mala_Mi - bardzo mi miło ;) Storczykom, również
Katarzynko- witaj cieplutko u mnie ;)
A ja, od wczoraj, mam nowość... Mama Dostała prezent imieninowy, ale...wiadomo, kto się nim będzie opiekować

Biała miniaturka... Wg mnie "biedulka", wsadzona w "kieliszek", pełen kulek żelowych, zalana wodą tak, że tylko czubki listków wystają nad powierzchnię kulek. Na pewno ją przesadzę, może jutro.
Oto ona:

Teraz będzie kolejny etap...zamiast nich pojawią się: masdevallie, sabotki i katleje

Auspex- dziękuję w imieniu orchidei. Staram się, by kwiatuszki miały, jak najlepsze waunki. Marzę o pierwszym kwiatuszku na katlejce, masdevallii i...sabotku

Goska1307- wiosna się zaczyna, więc pewnie nowe korzonki, listeczki i może nowe pędziki się pojawią wnet...

Syljed- witaj miło. Kolejne fotki będą...poniżej

Arlet- hihi...ja zaczynam zakupy hmm...około - fiołkowe

Grażynko- to był ostatni moment, by im zrobić fotki. Dwa dni później wszystkie kwiatki uschły, ale pędziki się przedłużają, więc nadal będą cieszyć moje i Wasze oczy

Mala_Mi - bardzo mi miło ;) Storczykom, również

Katarzynko- witaj cieplutko u mnie ;)
A ja, od wczoraj, mam nowość... Mama Dostała prezent imieninowy, ale...wiadomo, kto się nim będzie opiekować

Biała miniaturka... Wg mnie "biedulka", wsadzona w "kieliszek", pełen kulek żelowych, zalana wodą tak, że tylko czubki listków wystają nad powierzchnię kulek. Na pewno ją przesadzę, może jutro.
Oto ona:

-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Justynko ładny prezent dostałyście
tak dobrze by było ja przesadzić albo chociaż podsadzić żeby liście były nad kulkami bo w tym kielichu ładnie się prezentuje .