Pomidorki już masz całkiem spore, Ja jeszcze swoich nie siałam, mam zamiar w przyszłym tygodniu Czy pamiętasz może jakie odmiany masz u siebie?
Robi się w końcu troche cieplej, to pewnie rzadziej bedziesz tu zaglądać
super, że pokazujesz fotki pora ;) Mogę sobie porównać mojego ;) Jest teraz mniejszy bo właśnie wrócił od fryzjera hhihi Ciągle nie mogę uwierzyć, że z tego wątłego szczypiorunia ma wyrosnąć PAN POR
Dziewczyny kochane dziś posadziłam dymkę Pogoda dopisała to wsadziłam ją do ziemi Por już w szklarence,bo tam ciepło,a pomidorki popikowane do osobnych doniczek Teraz się chmurzy i chyba będzie padać.
Izo to są odmiany od Kozulki Nie wiem,jakie,bo wydłubałam nasiona w zeszłym roku z pomidorków,które urosły z siewu od Kozuli. Wszystkie są pomieszane odmianowo,bo nie zaznaczyłam jakie Dla mnie ważne,żeby były smaczne Siałam 24 lutego,a będą rosły zarówno w szklarni,jak i w gruncie
Dziękuję za odpowiedź
Też mam nasionka od Kozulki i za nic w świecie nie chciałabym ich zmarnować. Mam nadzieję, że nie pomieszam etykiet ale mi też się takie rzeczy ciągle przydarzają, także to jest prawdopodobne i u mnie, ale co tam, ważne, żeby były smaczne
Czyli Twoje mają ok. 3 tygodni, to całkiem spore są. Ja dopiero będę siać dziś lub jutro.