Ogródek początkującej

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
krysad71
1000p
1000p
Od: 11 gru 2009, o 20:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek początkującej

Post »

:wit Co słychać, czy robisz już wiosenne zakupy tak jak większość na FO, a może wysiałaś coś na parapetach. ;:138
Pozdrawiam Krystyna
POCZATKUJACA39
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 4 lut 2011, o 13:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dzięki że odwiedziłaś mnie :)Jak na razie posiałam złotakap, nawet ładnie mi powschodził. Mam nadzieję że coś z tego będzie. kupiłam trochę nasion na moją skarpe ale dopiero póżniej wyczytałam że zakwitną dopiero w przyszłym roku. także siedze na internecie i szukam coś co będę mogła posadzić na tej skarpie i zakwitnie jeszcze w tym roku. na razie nie mam się czym chwalić więc zdjęć nie dodaję ale gdy tylko choć najmniejsza:) roślinka wykiełkuje na pewno się pochwalę.Pozdrowionka:)
POCZATKUJACA39
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 4 lut 2011, o 13:19

Post »

Kupiłam dwa dni temu w "Lidlu" forsycje. Mam ja w domu i zaczynają rosnąć pączki. Jeszcze ziemia zamarznięta więc nie mogę jej posadzić. Co radzicie z nią zrobić??
Awatar użytkownika
renim
500p
500p
Od: 30 sty 2010, o 16:27

Post »

Czesiu czy przed zaoraniem sprawdziłaś co to za trawa była?. My też kupiliśmy ziemię nieuprawianą kilkanaście lat. I wedle rad innych zaoraliśmy i do tej pory nie mogę poradzić sobie z perzem. Bo u mnie trawą był tylko perz, który przez zaoranie pocięłam i jeszcze bardziej rozmnożyłam. :D

pozdrawiam ;:3
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”