Co to jest? - wątek zbiorczy - babij
- babij
- 100p
- Od: 26 cze 2007, o 18:14
- Kontakt:
Zawstydziłeś mnie, nie spodziewałem się że zaproszenie do mojego ogrodu będzie odebrane jako nachalna promocja, zmieniłem profil i problem zniknął.
Zdaję sobie sprawę że rozpoznanie roślin na podstawie detali na zdjęciu jest trudne ale dla kogoś kto posiada taką roślinę możliwe i jeżeli moje prośby o identyfikacę nie
naruszają forumowego dobrego obyczaju pozwoliłbym sobie je ponawiać.
Moje pasje to ogród który urządzam powoli ale systematycznie i fotografia zwłaszcza makro która pozwala podziwiać urodę roślin w sposób niedostępny dla nieuzbrojonego oka.
Prowadzę blogowy zielnik fotograficzny a ponieważ na roślinach znam się mniej niż na fotografii pozwalam sobie takie prośby dotyczące roślin których sam nie mogę określić.
Gratuluję pięknego schludnego ogrodu i pozdrawiam ogrodniczo-fotograficznie.
Józef
Zdaję sobie sprawę że rozpoznanie roślin na podstawie detali na zdjęciu jest trudne ale dla kogoś kto posiada taką roślinę możliwe i jeżeli moje prośby o identyfikacę nie
naruszają forumowego dobrego obyczaju pozwoliłbym sobie je ponawiać.
Moje pasje to ogród który urządzam powoli ale systematycznie i fotografia zwłaszcza makro która pozwala podziwiać urodę roślin w sposób niedostępny dla nieuzbrojonego oka.
Prowadzę blogowy zielnik fotograficzny a ponieważ na roślinach znam się mniej niż na fotografii pozwalam sobie takie prośby dotyczące roślin których sam nie mogę określić.
Gratuluję pięknego schludnego ogrodu i pozdrawiam ogrodniczo-fotograficznie.
Józef
Optymiści żyją dłużej.
-
- 1000p
- Od: 7 lip 2006, o 22:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Józefie, wybacz proszę ale źle mnie zrozumiałeś. Absolutnie nie nie uważam byś "nachalnie promował swój ogród" i nic takiego nie sugerowałem. Jestem zachwycony Twoim ogrodem i zdjęciami jakie przedstawiasz. Uważam iż będzie wielką stratą jeśli nie przywrócisz adresu swego fotoblogu w profilu o co bardzo proszę. Chcę ten adres dodać do wątku o niezwykłych ogrodach.
Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam
PS. Wklejam tu adres do Twego ogrodu http://babij2.blox.pl/html
Roślina ze zdjęcia przypomina mi firletkę łąkową, ale to nic pewnego.
Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam
PS. Wklejam tu adres do Twego ogrodu http://babij2.blox.pl/html
Roślina ze zdjęcia przypomina mi firletkę łąkową, ale to nic pewnego.
Mietek.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Nie przesadził,nie
!!!
Jest niepowtarzalnie piękna ...,urocza.
Chyba bym zamieszkała tam na stałe gdyby była moja.
Proszę jedynie byś ograniczył nieco wylewanie betonu.
Nie wprowadzaj go już do tego czarownego miejsca,zastąp raczej kamieniami ,gotowymi płytami czy bloczkami lub drewnem.
Odnośnie Twoich zagadek czy nie uważasz,że czytelniejszy byłby Twój wątek osobisty pod jakimś tytułem np."Rośliny 'babij" w którym wstawiał byś zdjęcia swoich nieznajomych,zadawał pytania i dyskutował?
To tylko propozycja ale proszę rozważ ją.
Pozdrawiam .

Jest niepowtarzalnie piękna ...,urocza.
Chyba bym zamieszkała tam na stałe gdyby była moja.
Proszę jedynie byś ograniczył nieco wylewanie betonu.

Nie wprowadzaj go już do tego czarownego miejsca,zastąp raczej kamieniami ,gotowymi płytami czy bloczkami lub drewnem.
Odnośnie Twoich zagadek czy nie uważasz,że czytelniejszy byłby Twój wątek osobisty pod jakimś tytułem np."Rośliny 'babij" w którym wstawiał byś zdjęcia swoich nieznajomych,zadawał pytania i dyskutował?
To tylko propozycja ale proszę rozważ ją.
Pozdrawiam .
- babij
- 100p
- Od: 26 cze 2007, o 18:14
- Kontakt:
Co to za kwiat?
Optymiści żyją dłużej.