Chwastox extra wypali równiez trawe?
Re: Chwastox extra wypali równiez trawe?
Bardzo Wam dziękuję, upewniam się :36 mililitra to taka mała strzykawka ? Kurczę , az mi się wierzyć nie chce że to zadziała:-) Jutro opryskam dam Wam znać czy wyginą te okropne chwaty.
A swoją drogą kupiłam sobie tego chwastoxa na całe życie .......
A swoją drogą kupiłam sobie tego chwastoxa na całe życie .......
Proporcje w jakich należy rozrobić Chwastox complex
Witam 
Mam pytanie w jakiej proporacji rozrobić Chwastox complex 260EW. Chodzi mi o ml / L
Producent oraz internet podaje tylko ml na metry albo na hektary. Natomiast ja chcę wlać kilka litrów do orpyskiwacza na trwanik.
Do usunięcia mam przede wszystkich jastrzębiec kosmaczek a przy okazji pozbędę się też pozostałych chwastów.

Mam pytanie w jakiej proporacji rozrobić Chwastox complex 260EW. Chodzi mi o ml / L
Producent oraz internet podaje tylko ml na metry albo na hektary. Natomiast ja chcę wlać kilka litrów do orpyskiwacza na trwanik.
Do usunięcia mam przede wszystkich jastrzębiec kosmaczek a przy okazji pozbędę się też pozostałych chwastów.
- ekopom
- -Moderator Forum-.
- Od: 3 cze 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zakładając, że używa go się 3 litry na 1 ha i rozcieńcza się go w 300 litrach, to inaczej 1 litr herbicydu na 100 litrów wody. Więc na 1 litr wody dajemy 10 ml chwastoxu na (10000 m2/ 300 = 33 m2) 33 m2 powierzchni.
pozdrawiam Ludwik
Uprawa pomidorów na zbiór jesienny
Uprawa pomidorów na zbiór jesienny
Bardzo dziękuję za pomoc! 

witam, zrobiłem coś głupiego, uzyłem chwastox 100 ml na 5 L wody i popsikałem trawnik, zuzułem tylko ok 2 L tej mieszanki ale zauwazyłem, ze wypalilo w miejscu gdzie popsikałem więcej reszty trawy lekko zrosiłem. czy wypalli mi cały trawniik?
Prosze o info nie hejtować mnie i nie ublizać bo to nic nie zmieni.
Prosze o info nie hejtować mnie i nie ublizać bo to nic nie zmieni.