Dzięki Igor, mój mąż ma super aparat w telefonie i fotki teraz wychodzą fajneigor944 pisze:Bardzo ładnie się zaczynaRoślinki w super kondycji
Też tak myślałam, tydzień temu posadziłam swoje bulwy kupione w LM po 2 zeta, zobaczymy co z tego wyjdziekatrina26 pisze:Calla mnie zachwyciła! Ona rośnie z cebulki? Jak tak, to niestety nie dla mnieJa nawet tulipana nie umiem z cebulki otrzymać
Ładne kwiaty
Basieńka ma podpis "Kupujcie rośliny z marketów-w ten sposób uratujecie im życie". Dracenka właśnie jest taką roślinką.Miro78 pisze:I kolejna porcja śliczności...dracenka bardzo ładnie rośnie.
Dziękuję bardzo, do Twojej to mi troszkę brakuje.daka pisze:Arleto reszta kolekcji równie piękna co początek
Mój grudniczek też szykuje się do 3 kwitnienia,mam różowego.
Dzięki naprawdę miło się robi po takich postach.chan-dzia pisze:ładniutka ta Twojw kolekcja zielonych![]()
Dla Ciebie jeszcze jedna tylko nie wiem co to za odmiana.Miro78 pisze:I kolejna porcja śliczności...dracenka bardzo ładnie rośnie.
Damian już cztery listki siedzą w wodziedaka pisze:Ładne miałaś fiołeczki,na pewno uda ci się reaktywować kolekcje![]()
Dracenka też ładnie rozrośnięta jest.
Calla jak większość moich roślinek to nabytek marketowykindziek pisze:A chciałam się jeszcze zapytać.. ta calla to jest nabytek z kwiaciarni?jeśli tak to wielki szacunek, u nas takich dorodnych i ladnych nie ma.