Marzenko, i Ty takie ślicznotki chciałaś pozostawić dla siebie, w ukryciu przed oczami innych?
Ja uwielbiam Hoje i Filodendrony (no i gościnnie Eszki). Moją Hojobę zapoczątkowała Figa,potem poprawiła Anaka, Tomek dopalił,a Ty mnie wbiłaś w hojobę na amen. No i teraz już nie wiem, czy mam Was za to kochać czy nienawidzieć? Kolekcja że fiu,fiu,fiu!!
Fungi się puszcza,będzie za rok z czego ciąć,meredithi śpiąca królewna,Tomek mówił,że u niego 2 lata stała zanim się zdecydowała
Dzięki za miłe słowa w imieniu swoim jak i zainteresowanych
[quote="KOKI77"]a to będzie kerri
Witaj,mam do Ciebie pytanie czy to jest walentynkowe serduszko kerrii,które wypuszcza nowe listki,jeśli tak to jak długo stało jako samo serduszko.
Witam Marzenko w nowym wątku.
Piękne hojki. Bardzo podoba Mi się Carnoska Variegata. Kiedy Moja będzie taka duża
Sądzę, że to nie koniec prezentacji, więc czekam sobie cichutko.
Witaj Marzenko
Tego się spodziewałam Piękne masz hojeczki i jak dzielnie rosną u Ciebie
Ja niezmiennie choruję na wszystkie z kolorowymi liśćmi są cudne
Dzięki,to bardzo miłe co piszecie ;:91
variegata bardzo ładnie ruszyła w ub.lecie ,jak miała cały sezon wczasy na tarasie,podobnie inne z tych wiekszych,compacta jak zakwitła to kilkoma koszyczkami,a nie chciała wcześniej
Mnie najbardziej zauroczyła Hasselti, schowała się wśród innych piękności
ale urok ma wielki
dziś pół dnia spędzam na oglądaniu różnych galerii kolekcjonerów
i ciągle mi mało, w końcu po odwiedzinach u Revy a teraz u Koki stwierdzam że ta hojoba jest już nieodwracalna, a objawy z dnia na dzień się nasilają nowymi chciejstwami
pozdrawiam ciepło
haselti tak sobie "stoi" od wakacji i ani drgnie,to też moja faworytka,ale nie chce ze mną gadać póki co ja to maleńki odłamek popromienny hojoby Revy jestem,kiedyś byłam szczęśliwa,wolna,nieświadoma Tomaszu,to wszystko przez Ciebie ;:5