Witaj
Przyszłam, zobaczyła i padłam.
Piękności pokazałaś. Nawet nie wiem od czego zacząć. Chyba od hoi, bo memu sercu najbliższe. Są cudowne. Ten olbrzymi bluszczyk robi wrażenie niesamowite. Jeszcze te miniaturki fiołki. Podoba Mi się sposób ich podania (pokazania).
Cała reszta okazała
Witaj Izo w nowej części Twojego wątku.
Oglądanie Twoich roślinek było dla mnie wielką przyjemnością.
Szczególnie podobaja mi się Twoje wszelakie "wisiołki": bluszcze, epiki, zroślichy.
Widzę, że kwiatuszki przy okazji sesji foto bardzo skorzystały. Ładnie je wykąpałaś.
Pozdrawiam!
Witaj Izuś.
W końcu nadrobiłam zaległości i obejrzałam Twoje roślinki a jest co oglądać.Masz bardzo dużo pięknych kwiatków i wcale nie widać u Ciebie jesieni.Roślinki rosną Ci tak pięknie jakby to była wiosna.
Witaj Izo.
Widzę że czas spędzony poza forum przyniósł wielkie zmiany.Tak trzymaj .Kolekcja zielonych zaje...fajna.Tylko pozazdrościć-tak pozytywnie oczywiście.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
I ja podziwiałam po raz kolejny Twoje śliczności, szybciutko rosną Ci hojki-jak na nie i epiki mi się spodobały i zroślichy, po prostu przepiękna kolekcja!
Witaj Izo...
Ja już Twój wątek dawno zwiedzam- tam i z powrotem. Śliczną masz tę kolekcję. Papirus robi wrażenie niesamowite a i "bluszczysko" imponujące
Kolekcja Hojek nieprawdopodobna
Pozdrawiam Ewa
Izuniu-obejrzałam Twoje roślinki i muszę powiedzieć ,że mi oczy na wierzch wyszły Cudowne-szczególnie to wielkie bluszczysko przed nim .Ile lat ma ta roślina
Pozdrawiam, Anna
------------------------------------- Moje kwiatki:)