Zima też może być piękna...czasami
- alka
- 200p
- Od: 3 paź 2006, o 23:08
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zima to łyżwy na zamarzniętym stawie i wyjazd na narty, (bo w Gdańsku nie pojeździsz).
Tylko dwa uroki. Lilu, urokliwe te pajęczyny, no może szadź to trzeci urok.
Tylko dwa uroki. Lilu, urokliwe te pajęczyny, no może szadź to trzeci urok.
Pozdrawiam, Ala
Mój ogród - Alka
Mój ogród - Alka
- alka
- 200p
- Od: 3 paź 2006, o 23:08
OK, nie psuję, już wykasowałam. I dodam jeszcze jeden plus, który mam przed sobą : zima to ogień w kominku i wygrzewające się przed nim koty...
Pozdrawiam, Ala
Mój ogród - Alka
Mój ogród - Alka
- DanaZet
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 30 paź 2006, o 01:10
- Kontakt:
Niektorzy mowia,ze....jestem chyba ''zboczona'' :P bo zima to dla mnie najladniejsza pora roku
Szczegolnie ta mrozna i sniezna.Moze jest tak dlatego,ze cale dziecinstwo mieszkalam w gorach, a tam przede wszystkim w zimie byly rozrywki
Oczywiscie,ze bardzo lubie lato,kolorowe i pachnace,szczegolnie w ogrodzie
.Ale...zima jest bezkonkurencyjna !!Jedyne mankamenty zimy to jazda samochodem,czego za bardzo nie lubie
I o dziwo - ja wcale nie marzne 

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zależy co rozumiesz Józefie pod pojęciem "robota".
Zima może naprawdę być fajna zależy jednak to od naszego nastawienia. Najgorsze są pierwsze chłody zanim się przyzwyczaimy do innych warunków i do temperatury. Pięknie jest i nad morzem i w górach. I wcale nie trzeba jeździć ani na łyżwach ani na nartach- wystarczy wyjść na spacer przy np. słonecznej pogodzie. Trochę słoneczka, dookoła piękny śnieg i więcej naprawdę nie trzeba....I POPROSZĘ WAS O UŚMIECH TAKI PRAWDZIWY ;:106 ;:106 ;:106

Zima może naprawdę być fajna zależy jednak to od naszego nastawienia. Najgorsze są pierwsze chłody zanim się przyzwyczaimy do innych warunków i do temperatury. Pięknie jest i nad morzem i w górach. I wcale nie trzeba jeździć ani na łyżwach ani na nartach- wystarczy wyjść na spacer przy np. słonecznej pogodzie. Trochę słoneczka, dookoła piękny śnieg i więcej naprawdę nie trzeba....I POPROSZĘ WAS O UŚMIECH TAKI PRAWDZIWY ;:106 ;:106 ;:106
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
oczywiście że był to żart..choć nie do końca ..chyba wiek daje o sobie znać..
do niedawna nie wyobrażałem sobie zycia bez pracy (ciągła praca w godzinach nadliczbowych,urlopy wykorzystywane raczej z musu niż z potrzeby,żadnych zwolnień chorobowych)..teraz już zaczynam liczyć ile jeszcze zostało mi do emerytury..ale to jeszcze baaardzo daleko..
do niedawna zimno zupełnie mi nie przeszkadzało..źle natomiast znosiłem upały..teraz wolę ciepełko,słoneczko,lato..
chyba się starzeję.......
do niedawna nie wyobrażałem sobie zycia bez pracy (ciągła praca w godzinach nadliczbowych,urlopy wykorzystywane raczej z musu niż z potrzeby,żadnych zwolnień chorobowych)..teraz już zaczynam liczyć ile jeszcze zostało mi do emerytury..ale to jeszcze baaardzo daleko..
do niedawna zimno zupełnie mi nie przeszkadzało..źle natomiast znosiłem upały..teraz wolę ciepełko,słoneczko,lato..
chyba się starzeję.......
- Nela
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 paź 2006, o 17:09

To jednak cudowna pora ! ZIMA, ŚNIEG I ŚWIĘTA!!
Pozdrawiam wszystkich lubiących zimę

- lila31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
Mariolu taki nierealny, bajkowy widoczek. Wydaje mi się, że jest to jedyna (dla lubiących sporty zimowe, niejedyna) prawdziwa przewaga zimy nad innymi porami roku.
Jak pisze Nela, zima potrafi wprowadzić człowieka w podniosły nastrój (w euforię), przypominają się wtedy piękne chwile z dzieciństwa, gdy człowiek wierzył w św.Mikołaja, w gwiazdkę z nieba i staje się przez chwilę, tym szczęśliwym dzieckiem.

Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście.
autor:
Wacław Buryła
Jak pisze Nela, zima potrafi wprowadzić człowieka w podniosły nastrój (w euforię), przypominają się wtedy piękne chwile z dzieciństwa, gdy człowiek wierzył w św.Mikołaja, w gwiazdkę z nieba i staje się przez chwilę, tym szczęśliwym dzieckiem.

Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście.
autor:
Wacław Buryła