Moje kwiaty w domu i na rabacie...
- marlenka78
- 500p
- Od: 7 maja 2009, o 20:38
Ciesze sie Aneta ze zalozylas sobie watek:-) Pieknie masz w ogrodzie:-) zazdroszcze ilosci miejsca.. nie to co u mnie;-)
Slonecznik ozdobny faktycznie sliczny, ja mialam ozdr=obne dwa lata temu.. wyrosly wlasnie na 2 metry.. burze ich nie przewrocily ale za to ja mialam problem zeby to slonecznikowe drzewo wyrabac:-)
Slonecznik ozdobny faktycznie sliczny, ja mialam ozdr=obne dwa lata temu.. wyrosly wlasnie na 2 metry.. burze ich nie przewrocily ale za to ja mialam problem zeby to slonecznikowe drzewo wyrabac:-)
- marlenka78
- 500p
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Witaj na forum
Ogród bardzo ładny, ciekawe co będzie z domowych, coś czuję ,że same śliczności 

Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- marlenka78
- 500p
No nie wiem,na razie mam duzo mlodych roslinek w domu.Mam ponad 20 storczykow,ktore zaczelam zbierac od wiosny tego roku.A oto moj pierwszy,dostalam go na Walentynki.karolaipiotr pisze:Witaj na forumOgród bardzo ładny, ciekawe co będzie z domowych, coś czuję ,że same śliczności

A teraz po przedluzeniu pedu wyglada tak:

Aneta
- karolaipiotr
- marlenka78
- 500p
Dziekuje.karolaipiotr pisze:A jednak miałam rację, pierwszą piękność już pokazałaś
Ihasia -orchidee to dluzszy temat.Musialbysmy sie kiedys zdzwonic.Ja tez sie dopiero ucze.A wszystkie rady i jak uprawiac ta odmiane zaczerpnelam z tego forum i z innego.Ciesze sie ze one u mnie sie tak dobrze czuja,bo jestem dopiero poczatkujaca storczykomaniaczka.Udalo mi sie juz jednego zdechlaczka uratowac i puscil mi juz 3 listki a teraz ma juz pedzik i bedzie na dniach otwieral kwiaty.
Aneta
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- marlenka78
- 500p
- karolaipiotr