Zielone życie Asiuli13
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
I jak???? Ślicznie!!! Witaj na forum, pięknie tu u ciebie i kwitnąco- storczyki masz cudne. Ja też będę czekała na resztę roślinek:-)
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- asiula13
- 1000p
- Od: 16 cze 2009, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Andzia, karolaipiotr
dziękuję. tak - okropny ten mój storczykowy nałóg jest
zaczęło się od tego, że zachwyciły mnie swoim wyglądem ale nie byłam pewna czy poradzę sobie z ich pielęgnacją. wydawały mi się takie delikatne
i tak było przez jakiś czas.... chodziłam w kwiaciarniach i marketach dookoła nich i się zachwycałam. aż pewnego dnia na zakupach jak zawsze chodzę sobie dookoła storczyków i podziwiam i narzekam że chciałabym i się boję porażki 8) na co mój mąż Rafał mówi - wybierz sobie jednego i zobaczysz ... może się uda?? no i udało się
a jak się udało to dokupiliśmy drugiego, co by ten nie czuł się samotnie, a później kolejnego i kolejnego i ten nałóg nadal trwa. storczyki pięknie kwitną, a ja nadal uzupełniam moją wiedzę na ich temat.

dziękuję. tak - okropny ten mój storczykowy nałóg jest

a jak się udało to dokupiliśmy drugiego, co by ten nie czuł się samotnie, a później kolejnego i kolejnego i ten nałóg nadal trwa. storczyki pięknie kwitną, a ja nadal uzupełniam moją wiedzę na ich temat.

- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Te trzy ostatnie są najbajeczniej bajeczne ze wszystkich bajecznych stroczyków, jakie masz
Ślczne... Przyszłaś i zarażasz, teraz też chcę takie! 

"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?