Pochylony świat na piasku cz.2
Aniu! Twoje krokusiki są bardzo urocze. Ja również mam niedużo krokusów i cieszę się tak samo. Każdy pojedyńczy nawet, który zplątał się jeszcze na trawniku to moja wielka radośc.
Pozdrowionka

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu - ja mam ich jeszcze mniej - a cieszę sie tak samokubanki pisze:A to moje krokusy. Pojedyncze sztuki, ale cieszę się nimi jak dziecko

przyszłam popatrzeć na wiosnę u Ciebie a siedzę tu i siedzę

Skalniak, wiosenne kwiaty - no napatrzeć się nie mogę

Fotki śliczne .... po zazdrościć miejsca i inwenji twórzej - uwielbiam do Ciebie zaglądać

Dziś zrobię spacerek po moich ulubinych ogrodach

Ponieważ wieczorem wyszłam na ośnieżony jeszcze Kamiennik - to nogom sie spodobało i .. idziemy dalej

Aniu.
Prześliczne krokusy, bardzo dużo Ci wzeszło bo u mnie na razie tylko 5 sztuk i to dopiero w pączkach
ale i tak się cieszę.
Bardzo lubię oglądać i patrzeć i patrzeć ...na kwiaty.
Życzenia zdrowia dla maluszka- u Julki naszej też walczymy z kaszlem bakteryjnym / tak od grudnia-po zastrzykach przejdzie by tak po tygodniu znowu powrócić/.Lekarze badają, zapisują syropki, antybiotyki, zastrzyki i nie ma poprawy. Nie wiem gdzie jeszcze się udać? Chyba sama prywatnie zrobię zdjęcia rentgena płuc- bo u nas panowało zapalenie bez objawowe -bez osłuchowe zapalenie płuc.
pozdrawiam
Ewa
Prześliczne krokusy, bardzo dużo Ci wzeszło bo u mnie na razie tylko 5 sztuk i to dopiero w pączkach

Bardzo lubię oglądać i patrzeć i patrzeć ...na kwiaty.
Życzenia zdrowia dla maluszka- u Julki naszej też walczymy z kaszlem bakteryjnym / tak od grudnia-po zastrzykach przejdzie by tak po tygodniu znowu powrócić/.Lekarze badają, zapisują syropki, antybiotyki, zastrzyki i nie ma poprawy. Nie wiem gdzie jeszcze się udać? Chyba sama prywatnie zrobię zdjęcia rentgena płuc- bo u nas panowało zapalenie bez objawowe -bez osłuchowe zapalenie płuc.
pozdrawiam
Ewa