Andzin sen - ogród początki....

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dobrze myślałam, że byłam już u Ciebie Anno :D
Pracy przed Tobą sporo ale nawet jak ogródek już zagospodarowany to też ciągle coś jest do zrobienia.
A tak swoją drogą będzie tutaj kiedyś pięknie, już to widzę w wyobraźni :D
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2009, o 07:56

Post »

Sabinko, taka praca wokół domu jest wieczna - wiem o tym, ale za to jak cieszy!! Jeśli ktoś tego nie lubi to robi sobie betonowo-trawiasty ogródek i tyle. A ja będę miała wieczny bałagan i rozgardiasz i będzie rosło wszystko co przyjdzie mi do głowy , bo taki ma być właśnie Andzin Sen ;:80
Zresztą nie jest to mój pierwszy ogród, bo w moim rodzinnym domu zostawiłam właśnie już taki zielony "szał" a po przeprowadzce do nowego mam jeszcze większe pole do popisu
:)
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
MirkaS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2009, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu pracy czeka Cię mnóstwo, ale to sama przyjemność. budować ogród od podstaw,zawsze można coś podejrzeć w ogrodach forumek. Już widzę oczyma wyobraźni jaki będzie piękny Twój skalniak, u mnie wszystko płasko, ale też śni mi się mini skalniaczek :D
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Awatar użytkownika
hrsta
200p
200p
Od: 18 maja 2009, o 23:52

Post »

Dokładnie - ciągła praca, ale chyba tak naprawdę nikt nie chce dojść do finału. Przynajmniej ja to tak odbieram, bo gdzie później bym się relaksowała, gdybym nie mogła sobie pogrzebać łapkami w ziemi. ;-)
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p
Od: 18 cze 2008, o 11:45

Post »

witaj
nie martw się, że to wymaga pracy i czasu...
nigdzie się nie spiesz.. przemyśl i działaj :)
masz taaaaaaaaakie pole do popisu :)
bedę zaglądała co u Ciebie nowego ::)
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu dużo pracy przed tobą ,ale głowa do góry , na pewno uda ci się zrealizować zamierzenia.
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

WITAJ ANIU na pewno Andzin sen się ziści chociaż pracy będziesz miała duż ,ale też jaka potem będzie satysfakcja jak usiądziesz sobie rankiem na werandzie i będziesz słuchać śpiewu ptaszków . Mieszkając w takim miejscu to na pewno jest ich tam dużo . Będę śledzić Twoje poczynania
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bardzo bardzo wszystkim dziękuję za powitanie i miłe słowa :D Po takiej zachęcie i słowach wsparcia żadnej pracy sie nie boję ;:79
Na razie prace przy tarasie wstrzymuje paskudna pogoda, ale deseczki "się olejują" na strychu.
W miedzy czasie nawsadzałam troszkę bylinek i czegoś tam jeszcze w donice i czekam na słoneczko, żeby zrobić kilka fotek.
A tym czasem "pochwalę się" kilkoma domowymi roślinkami, z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale robię je telefonem...
Moja ukochana pachira, niestety troszkę ostatnio choruje, ale już wiem - dzięki Czarodziejowi_ z jakiej przyczyny:
Obrazek

Cyklamen, który będzie kwitł nie wiem czemu po razu drugi w tym sezonie i żyworódka wyhodowana z jakiejs zdechłej gałązki:
Obrazek Obrazek

Mój kolejny ukochany, skrzydłokwiat który kwitnie nawet 4 razy w roku... zdjęcie nie oddaje jego urody :oops:
Obrazek

a to nie wiem jak się nazywa, ale tez rośnie jak szalone ...
Obrazek Obrazek

Namiastka ogródka na kuchennym parapecie:
Obrazek

I ostatni nabytek, prezent od syna na Dzień MAtki, to chyba jakas bromelia. Mam nadzieje, że tez będzie pieknie rosła:

Obrazek
regulamin Andziu
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu :D szybciutko się uwiniecie z roślinkami :wink: .
Najważniejsze, że będziecie mieć taras tym bardziej, że macie piękny widok na wiosnę.
Do słupa można się przyzwyczaić....ja mieszkam koło elektrowni to sobie wyobrażasz co mam.
:D
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elu, do słupa sie przyzwyczaiłam już. Na początku przeżywałam straszna traumę, bo kiedy wieje te druty wydają koszmarne jęki :lol:
Roslinki już czekaja na posadzenie więc mam nadzieję, że niebawem będę zamieszczać fotki pokazujące jak sobie radzą :D
regulamin Andziu
x_P-42

Post »

Andziu, napisałaś wcześniej,że to " sen wariata".I fajnie , takie sny są najpiękniejsze. Z tego co widzę skalniaczek nie będzie taki malutki. Będziesz miała dobre pole do popisu :)
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Życzę,żeby ten Twój sen stał się jawą!Najważniejsze chcieć...
Awatar użytkownika
Mona74
100p
100p
Od: 7 cze 2009, o 21:13

Post »

Ania, zaglądam po forum szukając inspiracji - u Ciebie tą inspiracją jest przestrzeń i nieograniczone możliwości! a Twój podpis ujął mnie na maksa - też chcę być w Lidze Kobiet Zadwolonych z Siebie! :lol:
powodzenia! mocno trzymam kciuki za realizację planów. będę zaglądać oglądając efekty
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mona74, każda kobieta zadowolona z siebie i z życia może być członkiem, tej Ligii :heja , a jeśli chcesz to założymy nowy wątek na forum i przekonamy się czy takich babeczek jest więcej!
Ewo , sen zaczyna sie pomalutku spełniać... zebrałam pierwsze truskawki - 3 sztuki!!

Obrazek
Zawsze marzyłam o tych słynnych pnących truskawkach, ale kiedy pocczytałam rady fachowców okazało sie to w zasadzie mitem. Jednak jest taka odmiana, która może takie pnące niby udawać. To Selva, wypuszcza taki długie rozłogi a na nich młode sadzonki, które kwitną i owocują !! Zakupiłam 4 krzaczki , wsadziłam w 2 skrzynki i czekam na efekty.
Owoce sa przepyszne!! Podobno Selva owocuje do października...
regulamin Andziu
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Andziu 1-Ja mam takie truskawki jako doniczkowe.Owocują bardzo dobrze, tylko przez zimę nie udało mi się ich przechować. Mój kot-Konstanty jest ich wielbicielem.No i dojrzałe zjada.

Obrazek Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”