Ogród - mój azyl - JolantaG cz.2
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Ania Kropelka
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To nie prawda że im więcej wirusów tym bardziej kolorowe liście.O tym wirusie można przeczytać tam gdzie są wątki o hostach .http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=13543Ania Kropelka pisze:aleksandra odwazna pisze:Zawirusowanie host wpływa tylko na kolorowy rysunek na ich liściach.
Im więcej wirusów tym bardziej kolorowe liście![]()
![]()
![]()
to czemu tak zawzięcie hostomaniacy palą zakażone rośliny. ???? Ja już nic nie rozumiem........... :x
Przepraszam Jolu ale też jestem hostomaniakim i nie mogłam , jak to przeczytałam.
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
OLU ,RENATKO ,IGUŚ ,ANIU, MARIO,GOSIU ,dziękuje za odwiedzinki .Co do host ,nie ma sensu się kłócić .Na wątku hostowym też się kłócą o ten wirus ,każdy wykłada swoją rację i każdemu się wydaje ,że to właśnie on ma rację .
Jak na razie nie mam zamiaru się tym zamartwiać,będę się tylko cieszyć ,że mam hosty i mieć nadzieję ,że moją będą zdrowe .
Roślinek troszkę nakupiłam ,ale czekam jeszcze na zamówienia z 3 miejsc i już nie mogę się doczekać .Nie myślę o żadnych chorobach roślinek ,bo przecież każda może być chora i mogę ją stracić.Nie psujmy sobie przyjemności z uprawy swoich ogrodów ,cieszmy się nimi.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru .
Jak na razie nie mam zamiaru się tym zamartwiać,będę się tylko cieszyć ,że mam hosty i mieć nadzieję ,że moją będą zdrowe .
Roślinek troszkę nakupiłam ,ale czekam jeszcze na zamówienia z 3 miejsc i już nie mogę się doczekać .Nie myślę o żadnych chorobach roślinek ,bo przecież każda może być chora i mogę ją stracić.Nie psujmy sobie przyjemności z uprawy swoich ogrodów ,cieszmy się nimi.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru .
- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Jolu. Przeczekałam wczorajszy dzień aby nie dać się nabrać....nie wyszło i tak się dałam. Dawno mnie u ciebie nie było...widzę wiosna u ciebie piękna. Nareszcie. Teraz dużo pracy na działeczce mamy....ale ta praca taka przyjemna. Gdyby mi na to czas pozwolił, pracowała bym na działeczce do wieczora i zmęczenia nie czuję. Dopiero w domu....
Pozdrawiam.

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Dziękuje wam kochani za wszystko .
Część roślinek już jest ,czekam na następne ,chciała bym posadzić je razem do gruntu ,ale nie wiem kiedy nadejdą kolejne przesyłki .
Rabatki już od dawna gotowe .
Na razie te co już mam czekają w donicach ,na noc okrywam je agrowłókniną .Może będę je jutro sadzić ,a może dopiero w przyszłym tygodniu .

Nowe ciemierniki ,które przyjechały do mnie z nad morza.
Dziękuje TARO.

Część roślinek już jest ,czekam na następne ,chciała bym posadzić je razem do gruntu ,ale nie wiem kiedy nadejdą kolejne przesyłki .
Rabatki już od dawna gotowe .
Na razie te co już mam czekają w donicach ,na noc okrywam je agrowłókniną .Może będę je jutro sadzić ,a może dopiero w przyszłym tygodniu .

Nowe ciemierniki ,które przyjechały do mnie z nad morza.
Dziękuje TARO.