aledra7 pisze:Super masz paprotki i ta ilość. U mnie paprotki nie chcą rosnąć
Dziękuje Olu ze paprocie się podobają Nie chcą rosnąć Paprocie potrzebują bardzo wiele słońca ,w moim domu są bardzo wielkie okna wiec dlatego tak rośna słonce w domu mam od rana do wieczora wiec warunki bardzo dobre jeżeli chodzi o hodowle Paprotek
Rafcio pisze: Aniu paprotek w domu to mam około 30 doniczek ,niebawem będzie więcej obiecuje tylko muszę się troszku za klimatyzować na tym forum i poznać kolejno działy
Aż 30 paprotek Zatkało mnie Gratuluję tak ogromnej kolekcji ja mam dwie i coś mi marnie rosną a Twoje takie są okazałe
A wież mi będziesz mieć więcej roślinek :P To forum uzależnia
Rafcio pisze: Aniu paprotek w domu to mam około 30 doniczek ,niebawem będzie więcej obiecuje tylko muszę się troszku za klimatyzować na tym forum i poznać kolejno działy
Aż 30 paprotek Zatkało mnie Gratuluję tak ogromnej kolekcji ja mam dwie i coś mi marnie rosną a Twoje takie są okazałe
A wież mi będziesz mieć więcej roślinek :P To forum uzależnia
Anuś wiem na prawdę to co jest na fotkach to nic zaledwie polowa całości .a w domciu coraz mniej miejsca jeszcze niebawem szykuje się remont parteru i nie wiem gdzie po mieścimy paprocie na piętrze prawie ful. Mogę sie podzielić z tobą i wysłać jakiegoś szczepka albo paprotkę może jakaś wymiana Aniu ??? Przygarnę każdy gatunek Kwiatka