Ogród Danusi
- Tacca
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Może ktoś będzie umiał rozwiać moje wątpliwości.
Wsadziłam do doniczki gałązkę Kamelii chyba się ukorzeniła trzymam ją teraz w chłodzie na ganku i chyba ma się dobrze ale zastanawiam się czy utrzyma się na stałe w ogrodzie bo w domu zimą mam za ciepło ,i jeszcze hoduję strelitzie i też zastanawiam się czy nie zostawić ją na przyszłą zimę w ogrodzie.
Wsadziłam do doniczki gałązkę Kamelii chyba się ukorzeniła trzymam ją teraz w chłodzie na ganku i chyba ma się dobrze ale zastanawiam się czy utrzyma się na stałe w ogrodzie bo w domu zimą mam za ciepło ,i jeszcze hoduję strelitzie i też zastanawiam się czy nie zostawić ją na przyszłą zimę w ogrodzie.
- Tacca
- Kontakt:
Witajcie
Dawno mnie tu nie było.Od kilku dni spaceruję po Waszych ogrodach, są naprawdę piękne.
Jest Was tak dużo że trudno to wszystko ogarnąć.U mnie już prawie wiosna ,słonko zagląda rzadko ,ale już mogę grzebać trochę w ziemi .
Wczoraj kupiłam róże ,mam ich trochę ale ta ma być bordowa ,ciekawe czy będzie taka jak na zdjęciu :P
Dawno mnie tu nie było.Od kilku dni spaceruję po Waszych ogrodach, są naprawdę piękne.
Jest Was tak dużo że trudno to wszystko ogarnąć.U mnie już prawie wiosna ,słonko zagląda rzadko ,ale już mogę grzebać trochę w ziemi .
Wczoraj kupiłam róże ,mam ich trochę ale ta ma być bordowa ,ciekawe czy będzie taka jak na zdjęciu :P
- Ania Kropelka
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj w gronie ogrodników!!
Bardzo mi się podoba Twój ogródek! Chętnie obejrzałabym zdjęcia większej części
Oczko robi świetne wrażenie...a ta pigwa...........
Bardzo zadbany ogródek. Napisz coś więcej czy to działeczka, czy może ogródek przydomowy, jaką dysponujesz powierzchnią...
No i z rana zapraszam na kawkę!!!
Bardzo mi się podoba Twój ogródek! Chętnie obejrzałabym zdjęcia większej części

Oczko robi świetne wrażenie...a ta pigwa...........
Bardzo zadbany ogródek. Napisz coś więcej czy to działeczka, czy może ogródek przydomowy, jaką dysponujesz powierzchnią...
No i z rana zapraszam na kawkę!!!

- Tacca
- Kontakt:
Aniudzięki za zaproszenie ,kawkę robisz na pewno pyszną .Właśnie odwiedziłam Twój ogródek ,jest piękny, przoskwinki palce lizać.
Moja działeczka ma 450m ale i tak ledwo nadążam z pielenie chwastów.
Nie mam wcześniejszych zdjęć , to znaczy mam ale na papierze , dopiero od jesieni robię cyfrowym aparatem.
bratek przetrwał zimę
Moja działeczka ma 450m ale i tak ledwo nadążam z pielenie chwastów.
Nie mam wcześniejszych zdjęć , to znaczy mam ale na papierze , dopiero od jesieni robię cyfrowym aparatem.

bratek przetrwał zimę
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.