Zieleń to życie-zielono mi - evluk
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Oto najbardziej tajemniczy mieszkaniec mojego ogrodu, nieodgadniony, spokojny, opanowany a zarazem mój Wielki Przyjaciel (nie licząc mojego synka on jest Nr 1), codziennie czeka przed domem o godz. 15.00, jak wrócę z pracy, a przywitaniom nie ma końca.....
Przekonajcie się sami i spójrzcie w te niesamowicie niebieskie oczy syjamczyka Rademenesa
:

Przekonajcie się sami i spójrzcie w te niesamowicie niebieskie oczy syjamczyka Rademenesa

Jaki on jest cudownyevluk pisze:Oto najbardziej tajemniczy mieszkaniec mojego ogrodu, nieodgadniony, spokojny, opanowany a zarazem mój Wielki Przyjaciel (nie licząc mojego synka on jest Nr 1), codziennie czeka przed domem o godz. 15.00, jak wrócę z pracy, a przywitaniom nie ma końca.....
Przekonajcie się sami i spójrzcie w te niesamowicie niebieskie oczy syjamczyka Radmenesa:

- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj na naszym forum wśród miłośników roślin ( i kotów - to jaevluk pisze:Oto najbardziej tajemniczy mieszkaniec mojego ogrodu, nieodgadniony, spokojny, opanowany a zarazem mój Wielki Przyjaciel (nie licząc mojego synka on jest Nr 1), codziennie czeka przed domem o godz. 15.00, jak wrócę z pracy, a przywitaniom nie ma końca.....
Przekonajcie się sami i spójrzcie w te niesamowicie niebieskie oczy syjamczyka Radmenesa:

Masz urocze miejsce na ziemi i cudownego kota. Ja ostatnio namiętnie czytam książki z serii "Kot który......."
Występuje w nich kot syjamski Kao Ko-Kung o nieprzeciętnej inteligencji, polecam lektura bardzo przyjemna zwłaszcza dla właścicielki takiego cudnego syjamczyka.
Pozdrawiam i zapraszam do mnie na Kaszuby!
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
jaki mały piękny raj stworzyłaś.. cudnie jest u ciebie i zapewnie pachnąco..
pozdrawiam
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Allle klimat!!!!!!! zielono......kolorowo.....tajemniczo.....no i ten futrzasty pieszczoszek
PODOBA MI SIĘ
Będę wpadać do ciebie żeby trochę pooddychać

Będę wpadać do ciebie żeby trochę pooddychać

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
-
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dzięki wszystkim za miłe komentarze......i proszę o jeszcze
Zapraszam dziś na tajemniczą wycieczkę do mojego tajemniczego ogrodu w trochę nostalgicznym tonie:
Jedne z wielu tysięcy swych sióstr......

Przysiadłam tylko na chwilę, aby ogrzać się ostatnimi promieniami słoneczka

Ulotna chwila trwa tyle co życie motyla.... czyli z kwiatka na kwiatek...

Zapraszam dziś na tajemniczą wycieczkę do mojego tajemniczego ogrodu w trochę nostalgicznym tonie:
Jedne z wielu tysięcy swych sióstr......

Przysiadłam tylko na chwilę, aby ogrzać się ostatnimi promieniami słoneczka

Ulotna chwila trwa tyle co życie motyla.... czyli z kwiatka na kwiatek...