Storczyki Elizy
-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- 200p
- Storczykowa
mam trochę Phalaenopsisów, ale o tym marzę już rok i nie umiem go zdobyćelizabett-1977 pisze:Dziękuję Agnieszko i Gelko.
Storczykowa,ty masz za to nie jeden okaz o którym ja marzę i nie wiem czy kiedyś dostanę,:)))Tez Ci wielu zazdroszczę.

- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Dusia, a próbowałaś na allegro ? Jeżeli Ci tak bardzo zależy to myślę, że jest to jakaś droga. A są tam i ciapatki i różne inne.
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- Storczykowa
widziałam tam takie z mazami, ale R. nigdy mi nie zamówią przez internet. muszę więc kupić go normalnie, w sklepie lub na wystawie, ale na wystawach storczyków nigdy ich nie widziałam a do sklepów mam daleko i jestem rzadko, a jak już jestem, zwykle nie ma żadnego lub są takie najzwyklejsze, które już mam.Mala_MI pisze:Dusia, a próbowałaś na allegro ? Jeżeli Ci tak bardzo zależy to myślę, że jest to jakaś droga. A są tam i ciapatki i różne inne.
-
- 200p
- Storczykowa
a ty gdzie mieszkasz? u mnie w kwiaciarni jak są, to tylko zwykłe białe, rózowe itp. i do tego drogie. na wystawach jest zwykle duży wybór, ale takich nigdy nie widziałam. ale jakbym takiego spotkała nie wahałabym się nawet chwilę. żeby tylko był biały z mazami i zdrowy, z ładnymi liśćmi i korzeniami.elizabett-1977 pisze:Kusi mnie to Alegro,jeszcze nigdy nic nie zamawiałam.Musze poprosić moich synów żeby mnie oswiecili jak to się robi.
Storczykowa,u mnie w kwiaciarni to tylko takie są,szkoda że tak daleko mieszkasz.
-
- 200p
- Storczykowa
to rzeczywiście daleko... bardzo bym chciała takiego mieć. one są wszędzie, tylko nie tam, gdzie je mogę spotkać. ja po prostu zawsze jestem pechowa i nie umiem spotkać wymarzonych storczyków, a inni, którzy o nich nie marzą, widują je bardzo często. bardzo rzadko udaje mi się spotkać coś oryginalnego, zwykle spotykam najzwyklejsze, białe i rózowe. w mojej kolekcji nie ma za dużo oryginalnych i rzadkich storczyków.elizabett-1977 pisze:Mieszkam w okolicach Żywca,ten którego kupiłam ma piękne listeczki i korzonki,dlatego mnie skusił mimo ze miał troche pospadamych paczków,zresztą wszystkie tak miały
-
- 200p