Storczyki Elizy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Elizo fajnie, że dołączyłaś do nas ze Swoimi pięknymi storczykami, śliczne zadbane roślinki i ciekawa kolekcja, widać , że mają u Ciebie dobrze, ponieważ tak pięknie Ci kwitną i tak dużą ilością kwiatów :D
elizabett-1977
200p
200p
Od: 20 sty 2009, o 14:12

Post »

Wczoraj kupiłam mu braciszka.Obnizona cena na 20 zł bo pozrzucał troszkę pączków i go zabrałam Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
A to jeszcze jeden mój fiolecik Obrazek Obrazek

Życzę Wszystkim miłego niedzielnego popołudnia ;:2
gelatynka
200p
200p
Od: 31 gru 2008, o 15:26

Post »

ach i coz ja moge powiedzieć piekne masz storczyki- widac ze dbasz o nie dobrze- a nowy nabytek piekny :P
gelka
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Prześliczne, a nowy zakup super :D
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

widzę, że masz takiego białego z mazami, o którym marzę i którego nie umiem zdobyć. zazdroszczę. wszyscy je mają oprócz mnie, to takie niesprawiedliwe :((((( nigdy go nie spotkam :(((
elizabett-1977
200p
200p

Post »

Dziękuję Agnieszko i Gelko.
Storczykowa,ty masz za to nie jeden okaz o którym ja marzę i nie wiem czy kiedyś dostanę,:)))Tez Ci wielu zazdroszczę.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

elizabett-1977 pisze:Dziękuję Agnieszko i Gelko.
Storczykowa,ty masz za to nie jeden okaz o którym ja marzę i nie wiem czy kiedyś dostanę,:)))Tez Ci wielu zazdroszczę.
mam trochę Phalaenopsisów, ale o tym marzę już rok i nie umiem go zdobyć :( a strasznie mi się podoba. niestety one są raczej rzadkie. jak dotąd widziałam je tylko raz, na wiosennej wystawie kwiatów, ale wtedy kupiłam innego, też wymarzonego. gdybym wtedy wiedziała, że będę musiała tak długo czekać na tego z mazami, kupiłabym go wtedy.
Awatar użytkownika
Mala_MI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2008, o 14:23
Kontakt:

Post »

Dusia, a próbowałaś na allegro ? Jeżeli Ci tak bardzo zależy to myślę, że jest to jakaś droga. A są tam i ciapatki i różne inne.
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mala_MI pisze:Dusia, a próbowałaś na allegro ? Jeżeli Ci tak bardzo zależy to myślę, że jest to jakaś droga. A są tam i ciapatki i różne inne.
widziałam tam takie z mazami, ale R. nigdy mi nie zamówią przez internet. muszę więc kupić go normalnie, w sklepie lub na wystawie, ale na wystawach storczyków nigdy ich nie widziałam a do sklepów mam daleko i jestem rzadko, a jak już jestem, zwykle nie ma żadnego lub są takie najzwyklejsze, które już mam.
elizabett-1977
200p
200p

Post »

Kusi mnie to Alegro,jeszcze nigdy nic nie zamawiałam. :shock: Musze poprosić moich synów żeby mnie oswiecili jak to się robi.
Storczykowa,u mnie w kwiaciarni to tylko takie są,szkoda że tak daleko mieszkasz. :?
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

elizabett-1977 pisze:Kusi mnie to Alegro,jeszcze nigdy nic nie zamawiałam. :shock: Musze poprosić moich synów żeby mnie oswiecili jak to się robi.
Storczykowa,u mnie w kwiaciarni to tylko takie są,szkoda że tak daleko mieszkasz. :?
a ty gdzie mieszkasz? u mnie w kwiaciarni jak są, to tylko zwykłe białe, rózowe itp. i do tego drogie. na wystawach jest zwykle duży wybór, ale takich nigdy nie widziałam. ale jakbym takiego spotkała nie wahałabym się nawet chwilę. żeby tylko był biały z mazami i zdrowy, z ładnymi liśćmi i korzeniami.
elizabett-1977
200p
200p

Post »

Mieszkam w okolicach Żywca,ten którego kupiłam ma piękne listeczki i korzonki,dlatego mnie skusił mimo ze miał troche pospadamych paczków,zresztą wszystkie tak miały :wit
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

elizabett-1977 pisze:A to jeszcze jeden mój fiolecik Obrazek
Piekna roślina ;:215 ... zdrowe liście i tak dużo pączków ... wspaniałości :)
... pozostałe zresztą ... także :D
Pozdrawiam, Baśka
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

elizabett-1977 pisze:Mieszkam w okolicach Żywca,ten którego kupiłam ma piękne listeczki i korzonki,dlatego mnie skusił mimo ze miał troche pospadamych paczków,zresztą wszystkie tak miały :wit
to rzeczywiście daleko... bardzo bym chciała takiego mieć. one są wszędzie, tylko nie tam, gdzie je mogę spotkać. ja po prostu zawsze jestem pechowa i nie umiem spotkać wymarzonych storczyków, a inni, którzy o nich nie marzą, widują je bardzo często. bardzo rzadko udaje mi się spotkać coś oryginalnego, zwykle spotykam najzwyklejsze, białe i rózowe. w mojej kolekcji nie ma za dużo oryginalnych i rzadkich storczyków.
elizabett-1977
200p
200p

Post »

Oj przesadzasz,więcej optymizmu!!!Masz wspaniałą kolekcję i jest czego pozazdrościć.
Ja znowu marzę o łaciatku i pięknym Dendrobium.Szukam i szukam i kiedys się doczekam.Trzeba być zadowolonym z tego,że pozostałe pieknie rosna i kwitna. :D
Bobi dziękuje,cieszę się że Ci się podoba mój fiolecik.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”